Az LG OLED TV sorozatban harmadik éve díjazott az EISA-n

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy 4K OLED TV-je, Smart+ TV-je, SoundPlate hangrendszere és csúcskategóriás LG G3 okostelefonja egyaránt elismerésben részesült az EISA (European Imaging and Sound Association) 2014–2015-ös díjátadóján.

Az LG az egyetlen vállalat, amely három egymást követő évben érdemelte ki az EISA díját OLED TV technológiájáért, legfrissebb eredményével így megszilárdította vezető szerepét a szórakoztatóelektronika világában.

Az EISA „Európa legjobb felsőkategóriás TV-készüléke 2014–2015” kategóriájának győztese, az LG 77 hüvelykes 4K OLED TV-je (77EC980V modell) az első 4K felbontású TV, amely ötvözi a legmodernebb OLED és WRGB technológiákat. A legújabb megjelenítési technológiák együttese éles, részletgazdag képet és végtelen kontrasztarányt eredményez. A 4K OLED TV ergonomikusan ívelt képernyője magával ragadó vizuális élményt és széles betekintési szöget kínál. Emellett az LG Tru 4K Engine Pro technológiának köszönhetően a 77EC980V közel Ultra HD képminőségre képes felkonvertálni az alacsonyabb felbontású tartalmakat.

Az „Európa legjobb Smart TV-je 2014–2015” kategória győztese, az LG 55 hüvelykes Smart+ TV-je (55LB870V modell) éles és tiszta Full HD képet, pontos színeket, mély kontrasztot és széles betekintési szöget biztosít. A formabontó webOS platform révén az 55LB870V egyszerű és intuitív kezelőfelületén gyorsan és egyszerűen érhető el a szórakoztató tartalmak széles tárháza. Az LG CINEMA SCREEN kialakítás ultravékony keretei ezen felül elegáns, szinte szegélymentes megjelenést kölcsönöznek a Smart+ TV-nek, így a néző még jobban elmerülhet a cselekményben.

Az EISA „Európa legjobb házimozi soundbase hangrendszere 2014–2015” kategória első helyezettjének járó díját az LG SoundPlate (LAB540-es modell) vihette haza. A kialakításánál fogva kényelmesen és diszkréten a TV alá helyezhető vékony SoundPlate teljes körű szórakoztatóelektronikai megoldást kínál. A masszív 4.1 csatornás, aktív vezeték nélküli mélysugárzóval is felszerelt 320 W-os surround házimozi-hangrendszer mellett az LAB540-es modellben egy beépített 3D Blu-ray-lejátszó, valamint Smart TV-funkciók is helyet kaptak. Bluetooth-kompatibilitásának köszönhetően a hangrendszer külső eszközökről is kényelmesen lehetővé teszi hangfájlok közvetítését.

 

A debütálása óta már széles körben elismert LG G3 okostelefon az EISA díját is kiérdemelte: az „Európa legjobb felsőkategóriás okostelefonja 2014–2015” kategória győztese lett. Az LG G3 díjazása precedens értékű, hiszen a telefon jórészt felhasználói visszajelzések alapján készült, a „Simple is the New Smart” koncepció mentén. Lélegzetelállító Quad HD kijelzőjével és lézeres autofókusszal felszerelt 13 megapixeles OIS+ kamerájával gyorsan és könnyedén képes megörökíteni és visszaadni az élet különleges pillanatait. Az LG G3 saját fejlesztésű szoftvere olyan innovációkat kínál, mint a Smart Keyboard, a Smart Notice és a Knock CodeTM, az egyszerűen kényelmes, okos és biztonságos felhasználói élmény érdekében.

„Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy egy olyan köztiszteletnek örvendő szervezet ismeri el termékeinket, mint az EISA — fogalmazott Hyun-hwoi Ha, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója. — Az LG a jövőben is igyekszik új távlatokat nyitni a technológia és a formatervezés területén azért, hogy világszerte megfeleljen a vásárlók igényeinek, akik az LG-től várják az iparág legkiválóbb termékeit.”

Az EISA testület 20 európai ország 50 szakkiadványát tömöríti, amelyek a legújabb hang- és képfeldolgozó technológiák területének újdonságaival foglalkoznak. Az EISA évente megrendezett díjátadóján a legkiválóbb fogyasztói audio- és videotermékek részesülhetnek elismerésben hat fő kategóriában: audio, videó, szórakoztatóelektronika, fényképészet, autóelektronika és mobileszközök. A díjakat azok az új termékek kaphatják meg, amelyekben testet ölt a fejlett technológiák, szolgáltatások, formatervezés, ergonómia és az ár-érték arány legkiválóbb ötvözete.

Related Posts

A Huawei bemutatta új mobil felhő tárhelyét okostelefon-felhasználók számára

Minden fájl és fénykép EU-s szervereken marad a Huawei Mobile Cloud-ban! A Huawei Fogyasztói Üzletága bejelentette az új Huawei Mobile Cloud-ot, amely lehetővé teszi, hogy…

Utazó alkalmazással bővül a Samsung Gear S3 kínálata

A Samsung Electronics partnerségre lépett a Lonely Planettel. Így az utazók új úti célokat fedezhetnek fel útközben is, a Samsung Gear S3 okosóra segítségével.

Három az egyben – Itt az új Sony Walkman® WH széria

A legújabb Sony Walkman® széria készülékei egyszerre 3 különböző zenehallgatási módot tesznek lehetővé egy innovatív, vezeték nélküli formába öntve. Az NWZ- WH505 és NWZ-WH303 egyszerre…

Nánási Pál is Huawei márkanagykövet lett – Mostantól okostelefont is használ a fotózáshoz az ismert művész

A népszerű magyar fotográfus, Nánási Pál is csatlakozott a Huawei legújabb csúcskészüléke, a Mate 10 Pro nagyköveteihez. Az együttműködésnek köszönhetően a fotóművész új oldaláról, okostelefonos…