Harry Potter gyerektábor a téli szünetben

Ez a gyerekprogram nem olyan, mint a többi. Magával ragad, elvarázsol, az a gyerek, aki egyszer belekóstolt a Harry Potter szerepjáték-tábor kalandjaiba, évekig visszajár a szervezők által biztosított élmény- táborokba.

Szerepjáték – tábor a hegyekben  

A rendőr Kulturális és Hagyományőrző Egyesület kölyökszilvesztere egy olyan téli tábor, ahol a gyerekek sok éves tapasztalattal rendelkező felnőtt vezetők társaságában vidám, érdekes, izgalmas fantasy szerepjáték részesei lehetnek. A tábor csúcspontja egy hatalmas szilveszteri gyermek-buli – természetesen kizárólag üdítővel és kölyökpezsgővel – miközben a szülők otthon szintén nyugodtan szervezhetnek maguknak programot.

A szerepjáték –  táborok lényege, hogy a gyermekek az első perctől az utolsóig, egy időutazó rendőri egység, a Gerida Lovagrend tagjaivá válnak, és különböző történelmi személyiségek kérésére időutazó bűnözőket üldöznek más-más történelmi korokban, a történelmi valóság megtartása mellett. Meseszerű történetbe csöppennek a gyerekek, és az összes program ennek a történetnek a jegyében zajlik.

A táborba jelentkező gyermekek jelen esetben is egy rendkívül izgalmas kaland részesei lehetnek, amelyben mint a Roxfort Varázsló és Boszorkányképző Szakiskola diákjai indulnak a nem mindennapi rejtély nyomába. Aki szereti a Harry Potter kalandjait, annak kötelező, aki eddig nem nagyon ismerte azokat, az itt biztosan megszereti.

A rejtély nyomában természetesen a rengeteg kaland, és vidámság mellett a Gerida Kölyökszilveszterek hagyományaiba illő sok-sok játékot, vetélkedőt, kirándulást, romantikát, dalt, mókát, kacagást, zenét, táncot és bulit is tartogat a résztvevők számára az idei év végi táborozás.

Helyszín, árak, jelentkezési feltételek
Az alábbiakban feltüntetett árak tartalmazzák az utazás, a szállás és a napi négyszeri étkezés a jelmezek, a díszletek és a program egyéb költségeit.

A tábor helyszíne: PARÁDFÜRDŐ – ZÖLD ÖVEZET Turistaház
A tábor ideje: 2012. december 28. – 2013. január 02.
Elhelyezés: 6-8 és 10 ágyas szobákban
Étkezés: napi négyszer, a tábor étkezdéjében
Utazás: autóbusszal
Jelentkezési korhatár: 6 – 14 év
A tábor ára: 30.000 Ft.-

Részletfizetés lehetséges, SZÉP kártyát és Erzsébet utalványt elfogadnak.
Ha a szülők a tábor indulásáig jelzik, hogy a gyermek táborozástól visszalép, a teljes, addig befizetett pénzt visszafizetik a szervezők.
A Zöld Övezet Vendégház korlátozott befogadóképességére való tekintettel, kérik, hogy a gyermekek jelentkezési szándékát minél előbb, de legkésőbb 2012. december 25-ig jelezzék a Rendőr Kulturális és Hagyományőrző Egyesület titkárságán Mikó László titkárnál.

Tel/fax: 06-1/788 4153
Mobil: 06-20/ 9623 221
e-mail: titkar@rkhe.hu vagy gerida@pannongsm.hu
honlap: http://www.facebook.com/gerida.lovagrend

Helyeket jelentkezés sorrendjében tudnak biztosítani.

Related Posts

Egyetlen pofon sem férhet bele!Ne csak gyereknapon legyünk jó szülők!

A gyereknevelésnél aligha létezik megosztóbb téma. A legtöbben szeretnénk „elég jó szülők” lenni ahhoz, hogy érett, talpraesett és életre való felnőtteket neveljünk gyermekeinkből, hogy felnőve…

Finom frissítő a kókusz és az ananász szépítő erejével

Új dimenzióban mutatkozik be a Karib-szigetek ihlette Pina Colada. A KOKO Pina Microdrink valódi ananászból és kókuszvízből készül, mentes az adalékanyagoktól, a hozzáadott cukortól és…

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány gyermekjogi jelentése

2023-ban elképesztően nehéz volt gyereknek lenni és gyereket nevelni. Milyen volt gyereknek lenni 2023-ban? Az idén 8. alkalommal megjelenő gyermekjogi jelentés erre a kérdésre keresi…

Tony Leung Chiu-Wai szereplésével elindult Enyedi Ildikó új filmje, a Csendes barát forgatása

Elindult az Arany Medve-díjas és Oscar-jelölt Testről és lélekről rendezője, Enyedi Ildikó legújabb filmje, a Csendes barát forgatása, jelentették be a 77. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon.…