Megújul a Scietec

Új stratégia mentén folytatja kereskedelmi és marketing tevékenységét a Scitec, amely Európa egyik legismertebb sport-táplálékkiegészítő márkája. A megújulás jegyében két új almárkát is kifejlesztettek, amelyek tovább szélesítik a Scitec minőségi portfólióját. Egyúttal megújul a Scitec vállalati arculata is, amellyel szintén a szélesebb fogyasztói közönség megszólítása a cél.

A Scitec szakboltjaiban és a Scitec most induló, saját webshopjában lehet megvásárolni azokat az innováci-ókat, amelyekkel új célcsoportokat kíván megszólítani a márka. A Scitec Gym almárkát elsősorban azoknak a hobbisportolóknak ajánlják a szakemberek, akiknek a természetes izomépítés és az erőnövelés, a jobb fizikum, az esztétikus testfelépítés elérése a cél. A konditermi súlyzós edzést végzők mellett a küzdősporto-lók, valamint a funkcionális edzéseket kedvelők számára is tökéletes megoldást nyújt. A Scitec Endurance égisze alatt debütáló termékek pedig hozzájárulnak az állóképességi teljesítmény növeléséhez például fu-tás, kerékpározás, úszás során.

„A Scitec-nél mindig is arra törekedtünk, hogy vásárlóink kompromisszumok nélküli termékeket találjanak nálunk, amelyek nem csak prémium minőségűek, de teljesen megbízhatóak, minden szempontból. A brandünk múltja és hagyománya a testépítésből ered, ugyanakkor folyamatosan monitorozzuk a legújabb sport és életmód trendeket, s úgy látjuk, hogy eljött az idő a szélesebb sportolói rétegek megszólítására is. A Scitec Gym és Scitec Endurance almárkáinkba az elmúlt két évtized tudását és tapasztalatait integráltuk, a gyártás során kizárólag válogatott, magas minőségű alapanyagokat használunk. Ezt a fejlődést a termék-arculatok is tükrözik” ismertette Seres Attila ügyvezető igazgató.

A Scitec fejlesztői csapata az új termékeknél kiemelt figyelmet fordított arra, hogy az összetevők közül ki-maradjon – ahol csak lehetséges – a pálmaolaj- és a szója, s a laktózérzékeny sportolók is fogyaszthassák. Az új termékek hozzáadott cukrot sem tartalmaznak, aszpartám- és aceszulfám-K mentesek, illetve egy részük színezékmentes is.

Több termék vegán, ezzel nemcsak a kifejezetten vegán táplálkozású fogyasztó-kat szólítják meg, hanem például az úgynevezett flexitariánusokat. Ők olyan sportolók, akik többnyire nö-vényi eredetű élelmiszereket fogyasztanak, ám bizonyos időközönként a húst is beiktatják étrendjükbe. A termékcsomagolások fenntartható fakitermelésből származó papírból készülnek, az adagolókanalakat pe-dig újrahasznosított műanyagból gyártják.

A Scitec úttörő szerepet vállalt a táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos bizalom építésében: a saját gyárában minőségellenőrző laborral rendelkezik és a minőségbiztosítási rendszerben nemcsak a kötelező elvárások-nak felel meg, hanem önkéntesen is magára vállalt egyéb minőségbiztosítási sztenderdeknek való megfelelést.

A fogyasztók számára garanciát jelenthet az is, hogy a Magyar Olimpiai Bizottsággal való együttműködés keretében a magyar csapat hivatalos sporttáplálék-kiegészítő beszállítója a Scitec Magyarország. Az elmúlt 20 évben több mint 2000 élsportoló fogyasztotta és fogyasztja teljes meggyőződéssel és biztonsággal a termékeiket.

Related Posts

Bombaformában érkezett az úszó világbajnokságra Hosszú Katinka

Megérkezett a dél-koreai vizes világbajnokságra Hosszú Katinka. A viadalra a Scitec Institute Sport- és Táplálkozástudományi Intézettel készülő háromszoros olimpiai, hétszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok világklasszis…

Aminosavak: tested építőköveiről közérthetően

A testépítés mellett szinte minden sportágban kulcskérdés az izmok építése illetve megtartása, amely a megfelelő tápanyagok folyamatos bevitelével érhető el. Az izmaidat alkotó fehérjék aminosavakból…

„Erősebben, motiváltabban és elszántabban fogok visszatérni”- Baji Balázs interjú

A világbajnoki bronzérmes gátfutót nemrég az egyik edzésén szerencsétlen baleset érte. Térdsérülése miatt az idei fedett pályás versenyzésről le kellett mondania, ám ő mégsincs elkeseredve.…

Az ország legjobb testépítői egy helyen: ez a Superbody!

Idén 21. alkalommal kerül megrendezésre a Scitec Nutrition által a legjelentősebb magyar testépítő verseny, a Superbody. A nemzetközileg is elismert megmérettetésnek november 17-én, a Vasas…