Vége van a nyárnak, készülhetünk a karácsonyra

Finom és elegáns meglepetéseket tartogatnak a felnőtteknek szánt Waterdrop adventi kalendáriumok, amelyek most kedvezményes áron előrendelhetők az ünnepi készülődéshez.

Egyre népszerűbbek az olyan adventi naptárak, amelynek ablakait a felnőttek is izgatottan nyitogatják, különösen, ha az ablakok kedves és egészségtudatos meglepetéseket rejtegetnek. A Waterdrop nagy adventi kalendáriuma a különböző ízvilágú Microdrink italkockák mellett vegán illatgyertyát, limitált kiadású termokulacsot, acélcsészét, újrafelhasználható nemesacél jégkockákat és más hasznos és kedves ajándékokat tartalmaz. A Microdrink-rajongóknak és azoknak, akik most ismerkednek meg az italkockák világával, a Kis Adventi Naptár a tökéletes választás, amely 25 napon keresztül újabb és újabb ízekkel lepi meg tulajdonosát.

A waterdrop® kockák kizárólag gyümölcsökből és gyógynövényekből készülnek, segítségükkel pillanatok alatt természetes tápanyagokat és vitaminokat tartalmazó italt varázsolhatunk az egyszerű csapvízből. Ráadásul cukor-, glutén- és laktózmentesek, valamint hozzáadott mesterséges ízfokozó nélkül készülnek.

A nagy méretű adventi naptár csodálatosan megtervezett díszdoboza – a fenntarthatóság jegyében – ajándék- vagy elegáns tárolódobozként is felhasználható.

Az adventi naptárak kétféle méretben érhetőek el, és augusztus végétől előrendelhetőek november elejei szállítással.


Waterdrop Kis Adventi Kalendárium

Karácsonyi ajándéktipp:
Kockáról kockára egészen karácsonyig
Tedd izgalmassá a karácsonyi visszaszámlálást, és alakíts ki egy jó szokást az ünnepekig! A Waterdrop Kis Adventi Naptárának mind a 25 ablaka mögött egy-egy Microdrink, Microenergy vagy Microlyte italkockát találsz, amelyek garantálják az élvezetes folyadékpótlást az ünnepekre várva. Fedezz fel új ízeket és ismerj meg limitált kiadású ízkombinációkat! Tökéletes és figyelmes ajándék az ünnepi készülődéshez.

Waterdrop Nagy Adventi Naptár

Karácsonyi ajándéktipp:
Figyelmes meglepetések napról napra
Hangolódj rá a karácsonyra, vagy okozz váratlan örömöt a karácsonyi készülődéshez a Waterdrop adventi naptárával. A 25 ablakban a legkedveltebb ízvilágú és limitált kiadású Microdrinkek rejtőznek, valamint olyan praktikus és kényeztető Waterdrop-meglepetések – mint például limitált kiadású univerzális termokulacs, hordtáska, vegán illatgyertya, újrahasználható jégkockák – várnak, amelyeket kizárólag ebben a csomagban elérhetőek. Mindez egy elegáns újrahasználható díszdobozban. Céges ajándéknak is tökéletes.

Related Posts

Finom és elegáns selfness ajándék a Waterdroptól

A limitált kiadású WATERDROP X Rosie karácsonyi kollekció dizájnja egy igazi szupermodell tervezői munkáját dicséri. Az egészségtudatos életmód és a fenntarthatóság mellett elkötelezett Rosie Huntington-Whiteley…

Fokozza a zsírégetést az edzés előtt fogyasztott erős kávé

Az edzés előtt fél órával fogyasztott erős kávé fokozza a zsírégetést egy spanyol kutatás szerint. A Granadai Egyetem (UGR) pszichológiai karának tudósai kimutatták, hogy a…

Segítheti a gyógyszerek doboza az alkalmazott terápiák hatékonyságát?

Az alkalmazott terápiák hatékonyságában nem csak a készítmények hatóanyag-kombinációja, hanem a megfelelő alkalmazásuk is kiemelten fontos. Gyógyszert szedni a betegek számára nem éppen felemelő. A…

Immunerősítés egy kis csavarral, avagy mire jó még a vitamintal?

Nyakunkon az ősz, amikor is nagy hangsúlyt kell fektetni az immunrendszerünk védelmére – pláne 2020-ban. A sportolók és az aktív életmód hívei sem gondolnák, hogy…