Az év legjobb horgászkiállítása zajlik a Symában

Aki a vizek szerelmese, de csak halakkal és botokkal együtt, annak március 13 és 15 között a Syma Rendezvényközpontban a helye. A HorgászShow kikapcsolódást nyújt mindenkinek, aki a horgászsport iránt érdeklődik, vagy csak egyszerűen szeretné jól érezni magát egy családias rendezvényen.

horgászkiállítás2

 

A kiállításon kicsik és nagyok, amatőrök és profik is garantáltan megtalálják a kedvükre való programot. Különböző színpadi és szabadtéri programokból választhatnak a látogatók.

horgászkiállitás1

Az igazán profik előadásokat is hallhatnak a legújabb módszerekről, és persze mindenki megtalálhatja a magának leginkább megfelelő felszerelést, méghozzá többnyire a bolti ár alatt.

show

A szervezők előzékenyek és minden kérdésre tudnak válaszolni, a kiállítók pedig igazán profik. Akár folyami-, akár tavi horgászatban, vagy az úszós, fenekező, rablóhalazós, műcsalis, etetőkosaras, féderezős technikák bemutatásában akar valaki elmerülni, megteheti, profi szakemberek mutatják be a legújabb horgásztrendeket.

Fotó: Borsos Tamás

 

Related Posts

Országos Kaktuszkiállítás és Vásár

A sivatagokra gyakran gondolunk úgy, mint kietlen, kő és homok borította tájra, ahol a kopár sziklák között néhány növény: cserjék, füvek küzdenek az életükért. Azonban…

Újra Orchidea KIállítás

Amikor hosszabbak a nappalok és a napsütés is gyakrabban ragyogja be a kerteket, akkor itt a tavasz, és a Magyar Orchidea Társaság tavaszi kiállításának ideje.

Konyhatrend találkozó 6. Konyhakiállítás

Létezik szerelem első látásra? A Konyhakiállításon biztosan, hiszen itt mindenki megtalálhatja azt, ami számára a tökéletes konyhát jelenti, legyen az új konyha- vagy étkezőbútor, kisgép,…

Múzeumok éjszakája – Kiállítások, filmvetítés és vezetett séták a Budavári Palotanegyedben

Kiállítások, tárlatvezetések, filmvetítés és vezetett séták is várják a közönséget a Múzeumok éjszakáján szombaton a Budavári Palotanegyedben. A Budavári Palota déli összekötő szárnyában komolyzenei kíséret…