Jeffery Deaver: Az acél csók – Ha megérzed, akkor már késő

Aki az Üres széknél elkezdte megkedvelni Lincoln Rhime és Amelia Sachs történeteit, az ebben a könyvben sem fog csalódni.


A tolószékbe kényszerült zseni, és az okos, gyönyörű nyomozónő párosát a szokásos csapaton kívül kiegészíti még egy szakértő, és a csapatnak most arra kell rájönnie, hogy az agyondigitalizált világunkban gyilkoló férfi milyen logikával csap le az áldozataira, van-e összefüggés a gyilkosságok között, vagy egyszerűen a különös kinézetű, magányos férfi a fogyasztói társadalom ellen harcol a digitális gyilkosságokkal. Távirányítókat bolondít meg, mozgólépcső – szoftvert tesz tönkre, elektromos sütőt vezérel, és öli vele sorra az áldozatait.
Lincoln és Amelia a törvényszéki szakértés apró kis jeleivel, ott hagyott bizonyítékaival, és briliáns gondolkodásával kerül egyre közelebb a gyilkoshoz, hogy aztán egy teljesen más cégkifejlettel kápráztassa el az olvasókat.
A történetet most is átszövi a kerekesszékben élő zseni, és a gyönyörű nő finom, intellektuson alapuló, mély szerelme.

A könyvért köszönet a Művelt Nép Könyvkiadónak!

• LINCOLN RHYME THRILLEREK sorozat
• 621 oldal
• Kötés: ragasztókötött
• ISBN: 978615567

MŰVELT NÉP KÖNYVKIADÓ KFT, 2016

Related Posts

Könyvajánló: Réti László: Panda

Ismét Cameron Larkin őrmester mellé szegődhetünk, hogy együtt éljük át vele az újabb nyomozás kalandjait. Korábban egyébként a Kaméleon című kötetben találkozhattunk hősünkkel.

Könyvajánló: Agatha Raisin: Sziszifuszi szerelem

Agatha Raisin nem egy mindennapi nő. Az egy dolog, hogy házassága első heteit már heves veszekedésekkel, aztán a férje nélkül tölti, de persze még egy…

Könyvajánló – Réti László: A hasonmás

Volt szerencsém az utóbbi időben néhány nagyon jó könyvhöz, de Réti László műve viszi a pálmát.

Könyvajánló: Stuart MacBride: Haldokló fény

Ez a könyv beteg, mocskos és durva. De el tudom képzelni, hogy van, akinek bejön… Nekem például nagyon.