Marie Kondo: Tiszta öröm – A rendteremtés művészete

A világhírű japán módszer forradalmasította a rendrakást az otthonokban: Marie Kondo útmutatóiból mára 6 millió példány kelt el 40 nyelven.

covers_410237
A rendrakás szakértőjének könyve nélkülözhetetlen kalauz ahhoz, hogy egyszerűbbé, átláthatóbbá és egyúttal boldogabbá tegyük mindennapjainkat. Aki megfogadja tanácsait, nemcsak otthonában, de saját életében is felszámolhatja a káoszt és a rendetlenséget.
Marie Kondo átfogó útmutatást nyújt az egész lakásban: a konyhai eszközök, hobbikellékek, fényképek, takarítóeszközök területén egyaránt. Elkalauzol a tökéletesen rendezett fiókok és szekrények világába, és lépésről lépésre, egyszerű illusztrációkkal mutatja be az ingek, nadrágok és zoknik hajtogatásának mesteri fortélyait. Ugyanakkor azt is megtanítja, hogyan ismerjük fel azokat a tárgyakat, amelyek már nem szereznek örömet, és valójában már nincs szükségünk rájuk.
A KonMari néven elhíresült egyszerű módszerrel mindenki számára elérhető lesz a rendezett otthon, az átlátható tárolás és a hétköznapi tiszta öröm.

Marie Kondo az alapítója az ismert KonMari Módszernek és szerzője a New York Times # 1 bestsellerének, a Rend a lelke mindennek (The Life-Changing Magic of Tidying Up) című könyvnek, amelyet több mint hárommillió példányban adtak el világszerte, és amit 35 nyelvre fordítottak le, valamint Japánban televíziós műsor készült belőle. Szerzője továbbá egy társ folyóiratnak, a „Life-Changing Magic: A journal”-nak. Híres tokiói tanácsadó vállalkozása segít az ügyfeleknek a rendetlen otthonokból nyugalmas és inspiráló helyet varázsolni.
Szerepelt a Wall Street Journal, az Atlantic, a New York Times, az USA Today folyóiratokban, a Today showban és bekerült a neve a Time magazin 100 legbefolyásosabb embere közé. Tokióban, Japánban él a férjével és a lányával.
A szerző honlapja: https://konmari.com/

Bookline Könyvek
2012 óta jelennek meg Bookline Könyvek. A márkanév alatt számos sikerkönyv született, a Bookline könyvek sorozatában jelentek meg D. Tóth Kriszta bestsellerei, a Jöttem hadd lássalak, és Húszezer éjszaka című regények. Itt jelent meg a Zinka gyerekkönyv sorozat, a Quimby megalakulását bemutató könyv, Kiss Tibor Neonradír című alkotása, amiből megismerhetjük a neves dalszerző képzőművészeti oldalát is. 2015-ben a Bookline Könyvek között jelent meg a Csajok főhősének Lena Dunham-nek önéletrajzi írása, Gyurkó Szilvi neves gyerekjogász Rám is gondoljatok című hiánypótló tanácsadó könyve, vagy az Ízhuszár Kárász Dávid 50 édességet bemutató receptkönyve. 2016-ban Winkler Róbert Nagyvárosi természetbúvára, Szily László Beírás című apáknak szóló iskolai túlélőkalauza és Palya Bea Nappali dalok című könyvlemeze jelenik meg többek között a Bookline könyvek gondozásában. A Bookline könyvek kiadványai e-könyv formában is mind elérhetők. Ezekben a kötetekben a vásárlók és a felhasználók által már ismert Bookline trenddiktáló eszmeiségét kívánja a társaság továbbvinni, a már évek óta megszokott frissességet, megbízható minőséget és sokszínűséget képviselve.

 

Related Posts

Reneszánszukat élik a versek

Mit szeretünk olvasni? Hogyan alakulnak a sikerlisták? Mik az új témák? Ugyanaz népszerű a magyar olvasók körében, mint nemzetközi viszonylatban? Mit olvassunk, ha jót akarunk…

Kepes András könyve a legnépszerűbb

Megjelenése óta a dobogón Kepes András Világkép című könyve, Harry Pottert sem lehetett kiütni a nyeregből, és a fiatal korosztály kedvence, a Nyírd ki ezt…

Csak Harry Potter tudta megelőzni Kepes Andrást

A Bookline sikerlista első helyét a várva várt új Harry Potter könyv szerezte meg, második lett Kepes András Világképe, harmadik helyre pedig az érzelmes, szenvedélyes…

Megjelent Tandori Dezső új, egyben utolsó kötete

A szegedi Tiszatáj Kiadó gondozásában megjelent Tandori Dezső Felplusztulás, leplusztulás című könyve, mely a szerző 2018-ban és 2019-ben létrehozott műveiből készített bő válogatás – tájékoztatta…