Online Nyári Olvasótábor a Maxim Kiadóval

Dream válogatás-sorozatunk négy népszerű regényével (Két lépés távolság, Vér és csont gyermekei, Eve of Man – A jövő reménye, Lehull a lepel) online Nyári Olvasótábort szervezünk, amelynek első fordulója június 20-án indul a Két lépés távolság című könyvvel, illetve annak egy részletével.

A táborral nemcsak az olvasást szeretnénk népszerűsíteni, hanem a Két lépés távolság apropóján – amely a cisztás fibrózis nevű betegségre hívja fel a figyelmet – mindenkit arra szerenénk buzdítani, hogy támogassa a betegek magyarországi egyesületét egy kisebb összeggel. Így az izgalmas – és szövegértési gyakorlásnak sem utolsó – verseny és az értékes nyeremények mellett a résztvevő, ha szeretné, 200 Ft-tal támogathatja a magyarországi Cisztás Fibrózis Betegek Egyesületét.

Related Posts

Utazó könyvesbolt a Bookline-tól

A Bookline 2017-ben kilép a virtuális világból és útjára indítja utazó könyvesboltját. A Bookline Busz arra hivatott, hogy fesztiválokon és szerte az országban könyvekhez juttassa…

Olvasás éjszakája a Librivel

Olvasni mindig ünnep. De van az évnek egy olyan estéje, amit minden könyvrajongó vár, egy fix pont, egy olyan esemény, ami csak a könyvekről és…

Varázslatos Olvasás Éjszakája az Athenaeum Kiadóval

Október 18-án este egy különleges, varázslatos program részesei lehettek azok, akik az Olvasás Éjszakáján az Athenaeum Kiadó programjait választották a Hátsó Kapuban. 

Mit olvasunk szívesen? – a Líra Könyv sikerlistái

Az alábbi listából kiderül, milyen könyvek vezetik jelenleg az eladási listákat. Forrás: líra.hu