Mission: Love Revolution

Május 31-ig folyamatosan várják a Sziget határokon átívelő, rendkívül népszerű Mission: Szitizen játéksorozatához csatlakozókat a fesztivál szervezői. Az idei küldetés a Love Revolution alapgondolatait, azaz az egyenlőséget, a békét és a fenntarthatóságot járja körül.

Évek óta hatalmas sikerrel és többszáz csapat részvételével fut a Mission Szitizen játék, melynek lényege, hogy a jelentkező csapatoknak különböző pontokat érő feladatok végrehajtásából kell összegyűjteni a lehető legtöbbet, a nyertesek pedig a Szigeten élvezhetik a „VIP vendégek” kényelmét. A tavalyi adatok szerint 275 csapat több mint 40 országból vett részt a játékban, összesen több mint 8172 játékkal eltöltött óra alatt 2143 feladatot teljesítettek, Az idei játék Mission: Love Revolution címmel indul világkörüli útjára, olyan feladatokkal, játékokkal, melyek a Love Revolution kiáltványában megfogalmazott célokra fókuszál.

A játéksorozatra regisztrálni 2-4 fős csapatokban lehet. Fontos az egyedi csapatzászló és a kreatív videós vagy képi tartalmak feltöltése. A küldetésekre részpontokat lehet kapni, amik később beválthatók ajándékokra. A szervezők értékelik a kreativitást és a küldetésbe fektetett minőségi munkát.

A játék a Föld Napján indult és a résztvevők olyan ügyekkel töltik el a közös időt, mint az emberi jogok védelme, a világbéke vagy a környezetvédelem. A cél az, hogy közösen jobb hellyé tegyük a Földet. A játékhoz folyamatosan lehet csatlakozni, május végéig.

A Mission: Love Revolution küldetéseiről bővebben itt olvashatunk: http://mission.szigetfestival.com/

Related Posts

2022-ben visszatér a Sziget Fesztivál

Két év várakozás után a szervezők már biztosak abban, hogy jövőre lesz Sziget. Olyannyira, hogy a dátumot is közzétették: 2022-ben augusztus 10-15 között várja látogatóit…

Idén sem lesz Sziget fesztivál

A járványhelyzet miatti bizonytalanságok miatt a tavalyihoz hasonlóan idén sem lesz Sziget. A szervezők bejelentették: Európa egyik legnagyobb fesztiválja, amely Magyarország legfontosabb turisztikai rendezvénye, 2022-ben…

DJ fronton is erősít a Sziget

A Sziget szervezői bejelentették az idei Samsung Colosseum teljes zenei felhozatalát, a sorban olyanokat, mint például Avalon Emerson, Courtesy, Red Axes, Butch vagy Margaret Dygas.

A Sziget egy nagy, közös ünnep

A naptárba mindenki írja be: augusztus 8-15-ig Sziget! A jegyek gyorsan fogynak, érdemes mihamarabb beszerezni őket, mert idén kiváló zenei felhozatallal ünnepel a Sziget, ami…