Népszerû az online szállásfoglalás, SZÉP Kártyával is

Nagy népszerûségnek örvendenek a kuponos oldalak, az akciós, online szállásfoglalást kínáló portálok. Az ajánlatok között SZÉP Kártya elfogadóhelyek is szerepelnek. A tavalyi évben az apartmanok, vendégházak voltak a legkeresettebbek.

unnamed (2)

A nagy szállásportálok kielemezték a 2013-as esztendõ belföldi szállásfoglalási eredményeit. Az adatok azt mutatják – írja a szepkartya.hu -, hogy az online szállásközvetítõ oldalak és a kuponos, akciós szállásajánlatokat kínáló portálok jelentõs mértékben hozzájárultak a turisztikai piac teljesítményének növekedéséhez. Az is elmondható, hogy az idei évre további tizenöt százalékos növekedéssel terveznek.

Az online szállásfoglalási szokásokról az is kiderült, hogy nagy volt a kereslet 2013-ban a családiasabb hangulatú belföldi szálláshelyekre. Az elmúlt év jobban kedvezett a vendégházaknak, apartmanoknak. A nyaralásukat tudatosan tervezõk arányában is növekedés figyelhetõ meg. Nõtt azok száma is, akik a last minute jellegû pihenést részesítik elõnyben. Az is megfigyelhetõ, hogy az akciós belföldi ajánlatokat kínáló portálokon egyre több olyan szállás található, ahol SZÉP Kártyával is lehet fizetni.

Az online foglalás népszerûsége azt eredményezte, hogy további fejlesztéseket eszközölnek a foglalási rendszerrel kapcsolatban. A fejlesztések családbarát foglalási rendszert jelentenek, mert felgyorsul a foglalási folyamat, ha többen is együtt utaznak.

A szállodai foglalásoknál – igény szerint – elindul a valós idejû, a pillanatnyi helyzetet mutató foglalási lehetõség is. Ez nagyrészt a hosszú hétvégék és az ünnepi idõszakok esetében nyújthat segítséget a vendégek számára.

A SZÉP Kártya elfogadóhelyek közül sokan vannak jelen ajánlataikkal online szállásportálokon és kuponos oldalakon is. Az ilyen ajánlatok révén a kártyabirokosok még további kedvezményekhez is juthatnak. Mivel a Pihenõkártya egyenlegébõl foglalót, elõleget is fizetni, a kártyán lévõ esetleges régebbi maradványösszegeket is fel tudják használni az utalványkártyával fizetõ vendégek.

Forrás: www.szepkartya.hu – Varga Balázs

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..