Rövidesen megjelenik! – Rachel Van Dyken: Egyetlen

„Az egész vagyonomat tettem volna rá, hogy még soha nem csókolta meg senki.” – Kiersten elsőéves az egyetemen. Még sosem találkozott senkivel, aki a rémálmait elűzte volna, de olyannal sem, akit ha meglát, a szíve hevesebben kalapál. A beiratkozáskor azonban összefut egy fiúval – szó szerint –, akitől nemcsak kalapál a szíve, hanem egyenesen kiugrik a helyéről.

B1272422

Szeptember 22-én megosztja olvasóival a Kiadó a hónap legnagyobb meglepetését! A Magyarországon ma még kevésbé ismert Rachel Van Dyken Egyetlen című könyve két egyetemista egymásra találásáról, az ellentétes világok összeütközéséről, vicces konfliktusokról és megható beteljesülésről mesél. Báj, romantika és némi intimitás – Rachel Van Dyken pontosan tudja, mire vágynak a fiatal olvasók.

Weston, az egyetemi focicsapat nagymenője sok lánnyal találkozott már. Volt olyan is, aki szexuális zaklatással vádolta. Már éppen nyugvópontra ért volna az élete, erre besétál az ajtón egy elsőéves, akinek vadító vörös hajzuhataga van, és zöld szemében olyan titkok csillognak, amelyeket azonnal meg akar fejteni.

Rachel Van Dyken Egyetlen-trilógiájának első kötete egy nem mindennapi páros történetét meséli el. Megvédhet-e a szerelem a rémálmoktól? És mi történik, ha a halálos kórral kell szembenézni?

ISBN 978 963 293 355 9
Terjedelem: 296 oldal
Méret: 135 x 215 mm
Kötés: füles kartonált
Ára: 2990 Ft
Várható megjelenés: 2014.09.22.
E-könyvben is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..