• elomagazin  /
  • Zene   /
  • Féltucat újabb magyar fellépő a FEZEN-en
Féltucat újabb magyar fellépő a FEZEN-en 12741866_1016791618367238_9108252424591665234_n Full view

Féltucat újabb magyar fellépő a FEZEN-en

A külföldi sztárok mellett a hazai élvonal is állandó szereplője a FEZEN Fesztiválnak, így a múlt heti rock-metal zenekarok után most az alter-pop vonal hazai kedvenceiből nyújtanak át egy csokrot a szervezők. Természetesen még a külföldi lista sem teljes, jövő héten újabb fellépőket mutat be a székesfehérvári fesztivál.

Augusztusban Székesfehérvárra érkezik a hazai alterszíntér megkerülhetetlen zenekara, az idén már 25 éves Quimby. Youtubon már szinte minden egyes magyar ember látta a Halott Pénz legújabb videóját, most élőben is tombolhatnak az élő zenés hiphop rajongói. Aki pedig egy kicsit rockosabb zenére vágyik, érdemes célba vennie a Kowalsky Meg a Vega koncertjét.

Hogy a lábak ne rozsdásodjanak be, arról a Brains és a Cloud 9+ ütemei gondoskodnak majd, de Pixa sem altatót fog játszani a 2016-os FEZEN-en. Szintén a lazább stílust erősíti Majka és Curtis koncertje, akik természetesen élő zenekaros produkcióval érkeznek Székesfehérvárra.

A Dub Fx, Nouvelle Vague, Wellhello trió mellé érkezett most hét magyar zenekar, de természetesen még folytatják a sort a szervezők. Jövő héten ismét a rock-metal vonal kap küföldi erősítést, majd ismét a lazább műfajok lesznek terítéken. Márciusban nemcsak jó pár külföldi bandával, de napi bontással, és más érdekességekkel is jelentkezik a FEZEN. Érdemes időben lecsapni a kedvezményes jegyekre.

Written by erika

Leave a comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.