• elomagazin  /
  • Életmód   /
  • Különleges Diótörő Karácsonyra – Edvin Marton és a Cirque de Monte Carlo
Különleges Diótörő Karácsonyra – Edvin Marton és a Cirque de Monte Carlo unnamed Full view

Különleges Diótörő Karácsonyra – Edvin Marton és a Cirque de Monte Carlo

Ezer éve része a karácsonyi készülődésnek Csajkovszkij örökbecsű műve, amit minden évben láthatnak a gyerekek valamelyik színházi társulat előadásában. Idén egyedülálló családi előadásban lehet része a nagyérdeműnek, hiszen december 19-én és 20-án a Papp László Budapest Sportarénában a Cirque de Monte Carlo és Edvin Marton tolmácsolásában élvezhető a Diótörő, amely most szenzációs akrobatikus balett show-ként mutatkozik be egy különleges karácsonyi meseelőadáson.

A Cirque De Monte Carlo és Edvin Marton a klasszikus karácsonyi Csajkovszkij mű alapján kivételes show-t alkotott meg. A Diótörő most különleges megvalósításban mutatkozik be a magyar gyerekeknek. A balett előadás idén karácsony előtt szenzációs akrobatikus balett show-ként jelenik meg, ahol a cirkusz és a balett ötvözetének egy egészen új dimenziója tárul fel. A Diótörő dallamai mindenki számára ismerősen csengenek, a Cirque de Monte Carlo és Edvin Marton feldolgozása pedig felejthetetlen élményt ígér fülnek és szemnek egyaránt.

A Papp László Budapest Sportarénában 2016. december 19-én és 20-án látható produkció látványvilágát a Cirque de Monte Carlo garantálja, amelynek varázslattal teli, emlékezetes produkciói a legújabb kori cirkuszművészetre épülnek. A Cirque de Monte Carlo együtt jeleníti meg a cirkuszi művészetet a zenével, a tánccal és a színházzal egyedi, eredeti formában. Legyenek a világ bármely részén, a Cirque de Monte Carlo kreativitásával és profizmusával emlékezetes eseménnyé varázsol minden egyes előadást. Az elmúlt 5 év alatt több mint 200 produkcióval járták be a világot, mára igaz lett, hogy a társulat az egyedi előadások terén, és a technikai kivitelezésben is páratlan élményt nyújt az előadásain.

A Diótörő csodás dallamait Edvin Marton magyar származású világhírű hegedűművész idézi meg fantasztikus hegedűjátékával. Edvin Marton 2008-ban az Eurovíziós Dalfesztivál győztese volt, akkori szereplését szerte a világon több mint 200 millió ember kísérte figyelemmel a közvetítések során. További díjai között található a 2008-as MTV Europe Award, valamint a legjobb eredeti kompozíciónak járó Amerikai Televíziós Emmy-díj (ABC Television Network) is. A művész egyedi szuggesztív előadásmódjával varázsolja el közönségét, különleges zenei atmoszférát teremt a koncertjein. Ennek az egyedi összeállításának köszönheti, hogy Arany és Platina lemezes művész lett Európában, Oroszországban és Kínában is.

A Diótörő családi show további különlegessége, hogy Edvin Marton egy felbecsülhetetlen értékű 1699-es Antonio Stradivari hegedűn fog játszani. A szervezők ígérik, ez a Diótörő felülmúl minden eddigi produkciót.
Steiner Gábor

Jegyvásárlás: http://www.ticketa.hu/koncert_713717_cirque-de-monte-carlo-edvin-marton.html
Videós ízelítők:

Written by erika

Leave a comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.