Tápláléklánc – A METU és a Magyar Plakát Társaság közös pályázati felhívása

A Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) a Magyar Plakát Társaság szakmai együttműködésével pályázatot hirdet TÁPLÁLÉKLÁNC témában Plakát és Illusztráció kategóriában. A pályázattal korunk aktuális problémáira kívánják felhívni a figyelmet: az ökológiai egyensúly megváltozásának fő oka a tápláléklánc csúcsán álló ember tevékenységének következménye.


A pályázat célja olyan tehetséges fiatalok felkutatása és támogatása, akik a grafika, tervezőgrafika területéhez vonzódnak, és tanulmányaikat ilyen irányú képzésen folytatnák.

A pályázatra 17 és 24 év közötti magyarországi és határon túli magyar középiskolások, OKJ-s képzésben résztvevők, művészeti szakkörök és felvételi előkészítők hallgatói küldhetik be munkáikat, akik még nem rendelkeznek alapszakos (BA) diplomával.

A pályamunkák feltöltési határideje: 2017. december 10. 24:00

Eredményhirdetés és kiállítás megnyitó: 2018. január vége (pontos információ 2017. november 30. után a pályázat weboldalán látható majd)

Részletes információ és letölthető pályázati felhívás: www.metu.hu/taplaleklanc

Related Posts

Páratlan összefogás a Balaton-felvidék természeti kincseiért

Indul a „Sokszínű Balaton-felvidék” fotópályázat „Sokszínű Balaton-felvidék – Theodora különdíj” címmel közös fotópályázatot hirdet az ország egyik legrangosabb természetfotó-pályázata, a Varázslatos Magyarország és a kékkúti…

Kihirdették a 39. Magyar Sajtófotó Pályázat díjazottjait

Kihirdették a 39. Magyar Sajtófotó Pályázat díjazottjait; a MÚOSZ Fotóriporterek Szakosztálya által meghirdetett pályázat legjobb munkáiból a tervek szerint szabadtéri kiállítás nyílik és évkönyv is…

A fenntartható növekedés a Syngenta Nemzetközi Fotópályázatának középpontjában

Magyar fotósok alkotásait is várják augusztus 22-ig a harmadik alkalommal meghirdetett Syngenta Nemzetközi Fotópályázatra, amelynek témája ezúttal a fenntartható növekedés lesz. A legjobb fotók készítői…

2015 Sony World Photography Award eredményhirdetés

A “Nyílt” és “Ifjúsági” kategóriában eredményt hirdettek a 2015 Sony World Photography Award fotópályázaton. 183.737 kép közül választotta ki a nemzetközi zsűri a nyertes fotókat.