A Muzsinszki gyűjtemény Siófokon látható április végéig

A Muzsinszki gyűjtemény legszebb darabjai láthatóak április végéig a siófoki Kálmán Imre Emlékház galériáján. Február 15-én nyílt meg a Muzsinszki Nagy Endre magángyűjtemény festményeiből álló kiállítás a Kálmán Imre Emlékházban.

A tárlatmegnyitót rendhagyó módon könyvbemutató is színesítette. Az érdeklődők megismerkedhettek az „Én vagyok a világ világossága” című könyv háttértörténetével, melyben több mint 80 lenyűgöző vallási témájú Muzsinszki mestermű található meg. A kiadványt Laki Judit, a BRTK Könyvtár és a Kálmán Imre Emlékház igazgatója, dr. Gárdonyi Máté főiskolai tanár, plébános, Udvarhelyi Erzsébet a veszprémi Boldog Gizella Főegyházmegyei Gyűjtemény igazgatója, Csilléry Beatrix és férje, Kántor Attila, a Muzsinszki magángyűjtemény tulajdonosai mutatták be.

A megnyitó alkalmával Muzsinszki Nagy Endre nem vallási témájú festményei kerültek kiállításra, melyeket április 27-ig tekinthetnek meg az érdeklődők.

Forrás: www.index.hu

Fotó: elomagazin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..