Motorosok ezreivel dörren be a fesztiválszezon Alsóörsön

Motorosok ezreivel dörren be a fesztiválszezon Alsóörsön

Szerdán huszadik alkalommal nyílnak ki a kapuk, hogy a motorok, zene és szabadság szerelmesei együtt indítsák be a szezont. Június 5. és 9. között Alóörsön pörgeti majd a hangulatot többek között a EUROPE, a Tankcsapda, a Karthago, az EDDA Művek, az Ivan and the Parazol, és az Anna and the Barbies is.

Idén is elárasztják a Balaton partját a vasparipák egy felejthetetlen felvonuláson, de lesznek vezetett túrák, kaszkadőr show, freestyle motocross, légi parádé és számtalan egyéb izgalmas napközbeni program. Sőt a legszerencsésebb fesztiválozó egy vadiúj Harley-val gazdagodva tér haza.

A leghíresebb visszaszámlálás és a legvadabb magyar rockerek

A 20. Harley-Davidson Open Road Fest zenei palettáján olyan ikonok szerepelnek, mint a 30 éves Tankcsapda, a 40 éves Karthago, az Edda Művek, az Ivan and the Parazol Karácsony James-szel kiegészülve, Anna and the Barbies, Ganxsta Zolee és a Kartel, AWS és persze a hab a tortán, a leghíresebb visszaszámlálását jegyző svéd EUROPE zenekar. De a buli természetesen a koncertek után sem ér véget.

Extrém fazonok, a legújabb generáció és vonulás a Balaton partján

A zene mellett a látványos attrakciók is főszerepbe kerülnek a jubileumi eseményen. Erdős Csabi minden eddiginél extrémebb kaszkadőr show-val készül, de lesz freestyle motocross bemutató, légi parádé és ismét mindenkit elkápráztat majd a Gravity Academy. A legkisebbek is kiemelt szerepet kapnak, lábbal hajtható motorjaikra pattanva nevezhetnek a Kids Race-re, amelyet ezúttal egy igazi motoros fenegyerek, a Tankcsapda gitárosa, Sidi rajtoltat el. A Motor Show Budapest Gála keretén belül kiderül, melyik a legszebb épített motor Alsóörsön, de lesz Stihl motormosó, láncfűrészes szobrászat és Timbersport bajnokság is. A fesztivál ideje alatt 2 vezetett túrához csatlakozhatnak az érdeklődők, szombaton pedig minden idők legvidámabb motoros felvonulására készülnek a szervezők. Idén is mindegy, hogy ki, mivel érkezik.

Na csak mert van, aki egy vadiúj Harley-val fog távozni, hiszen egy Harley-Davidson Street 750 talál gazdára a fesztiál hivatalos nyereményjátékában. A Harley-Davidson Múzeum különleges relikvia gyűjteménnyel várja az érdeklődőket. Akik pedig próbára tennék a legújabb vasparipákat, azok tesztvezetéseken vehetnek részt.

A jubileumi rendezvény számos meglepetéssel, tűzijátékkal és felejthetetlen élményekkel készül. Már csak a szikra hiányzik és berobban a buli.

20.Harley-Davidson Open Road Fest

2019. június 5-9.
Balaton, Alsóörs
www.openroastfest.hu

Related Posts

Itt az első 15 fellépő a 21. Harley Fesztiválon

A hazai rockzenei élet színe-java képviselteti magát a 21. Harley-Davidson Open Road Festen, köztük olyan legendás zenekarok, mint a Tátrai Band, a P mobil, Deák…

Világsztárokkal jubilál a 20. Harley-Davidson Open Road Fest

Rock ikonok találkozóhelyévé avanzsál a 20. szülinapját ünneplő Harley-Davidson Open Road Fest. Június 5 – 9. között Alsóörse érkezik a 80-as évek egyik legmeghatározóbb himnuszát…

A legendás Uriah Heep Alsóörsön a Harley-Davidsonokkal

A híres brit zenekar június 8-án este lép fel a 14. Harley-Davidson Open Road Fest Nagyszínpadán – A legszerencsésebb fesztiválozó egy nyeremény Harley nyergében távozhat.

2020-ban tovább dübörög a Harley Fesztivál

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön. Mint ahogy az elmúlt 20 évben,…