MEGÚJUL A SCITEC

Új stratégia mentén folytatja kereskedelmi és marketing tevékenységét a Scitec, amely Európa egyik legismertebb sport-táplálékkiegészítő márkája. A megújulás jegyében két új almárkát is kifejlesztettek, amelyek tovább szélesítik a Scitec minőségi portfólióját. Egyúttal megújul a Scitec vállalati arculata is, amellyel szintén a szélesebb fogyasztói közönség megszólítása a cél.

A Scitec szakboltjaiban és a Scitec most induló, saját webshopjában lehet megvásárolni azokat az innováci-ókat, amelyekkel új célcsoportokat kíván megszólítani a márka. A Scitec Gym almárkát elsősorban azoknak a hobbisportolóknak ajánlják a szakemberek, akiknek a természetes izomépítés és az erőnövelés, a jobb fizikum, az esztétikus testfelépítés elérése a cél. A konditermi súlyzós edzést végzők mellett a küzdősporto-lók, valamint a funkcionális edzéseket kedvelők számára is tökéletes megoldást nyújt. A Scitec Endurance égisze alatt debütáló termékek pedig hozzájárulnak az állóképességi teljesítmény növeléséhez például fu-tás, kerékpározás, úszás során.

„A Scitec-nél mindig is arra törekedtünk, hogy vásárlóink kompromisszumok nélküli termékeket találjanak nálunk, amelyek nem csak prémium minőségűek, de teljesen megbízhatóak, minden szempontból. A brandünk múltja és hagyománya a testépítésből ered, ugyanakkor folyamatosan monitorozzuk a legújabb sport és életmód trendeket, s úgy látjuk, hogy eljött az idő a szélesebb sportolói rétegek megszólítására is. A Scitec Gym és Scitec Endurance almárkáinkba az elmúlt két évtized tudását és tapasztalatait integráltuk, a gyártás során kizárólag válogatott, magas minőségű alapanyagokat használunk. Ezt a fejlődést a termék-arculatok is tükrözik”, ismertette Seres Attila ügyvezető igazgató.

A Scitec fejlesztői csapata az új termékeknél kiemelt figyelmet fordított arra, hogy az összetevők közül ki-maradjon – ahol csak lehetséges – a pálmaolaj- és a szója, s a laktózérzékeny sportolók is fogyaszthassák. Az új termékek hozzáadott cukrot sem tartalmaznak, aszpartám- és aceszulfám-K mentesek, illetve egy részük színezékmentes is. Több termék vegán, ezzel nemcsak a kifejezetten vegán táplálkozású fogyasztó-kat szólítják meg, hanem például az úgynevezett flexitariánusokat. Ők olyan sportolók, akik többnyire nö-vényi eredetű élelmiszereket fogyasztanak, ám bizonyos időközönként a húst is beiktatják étrendjükbe. A termékcsomagolások fenntartható fakitermelésből származó papírból készülnek, az adagolókanalakat pe-dig újrahasznosított műanyagból gyártják.

A Scitec úttörő szerepet vállalt a táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos bizalom építésében: a saját gyárában minőségellenőrző laborral rendelkezik és a minőségbiztosítási rendszerben nemcsak a kötelező elvárások-nak felel meg, hanem önkéntesen is magára vállalt egyéb minőségbiztosítási sztenderdeknek való megfelelést. A fogyasztók számára garanciát jelenthet az is, hogy a Magyar Olimpiai Bizottsággal való együttműködés keretében a magyar csapat hivatalos sporttáplálék-kiegészítő beszállítója a Scitec Magyarország. Az elmúlt 20 évben több mint 2000 élsportoló fogyasztotta és fogyasztja teljes meggyőződéssel és biztonsággal a termékeiket.

A Scitec-ről:

A Scitec Magyarország a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos sport-táplálékkiegészítő beszállítója. Az el-múlt 20 évben Európa egyik vezető sport-táplálékkiegészítő márkájává fejlődött, több száz termékváltozat-tal és számos innovatív megoldással. Prémium minőségű termékeit több mint 90 országban fogyasztják elsősorban sportolók és az aktív, egészségtudatos életmód követői. A legszigorúbb élelmiszerbiztonsági követelmények betartásával készülő étrendkiegészítők és vitaminkészítmények egyenletesen kiemelkedő minőségben jutnak el a fogyasztókhoz. A SCITEC minden sportoló elkötelezett támogatójaként így járul hoz-zá a legjobb teljesítmény eléréséhez és az életminőség javításához.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..