Újraélesztette a gyár az 1932-es Fordot

Nyolcvan éves autót támasztott fel a Ford a rajongók legnagyobb örömére, ötablakos kupé karosszériával.

216179_32ford2

Megelégelte a Ford azt a helyzetet, hogy noha az autóépítők körében nagyon népszerű az 1932-es Ford karosszéria, a felhasználható eredetiek már elfogytak, a piacon meg csak műanyag-utánzatokat lehet találni. Épp ezért most az eredeti és a gyári specifikációk szerint újragyártott szerszámok segítségével újraindították az 1932-es, ötablakos kupé karosszéria gyártását.
Egyfelől a teljes karosszériát is meg lehet vásárolni, másfelől javítóelemként is lehet használni az újonnan, acélból sajtolt lemezeket, amelyeket a United Pacific Industries cég gyárt a Ford megrendelésére. A karosszériákhoz ráadásul rögtön különböző Ford Racing által tuningolt V8-as erőforrásokat is kínálnak, persze elsősorban azoknak készülnek a karosszériák, akik már rendelkeznek egy autóval (vagy akár csak egy korabeli alvázzal), csak jó minőségű felépítményre vágynak, hogy megvalósítsák álmaikat. Az 1932-es Ford ötablakos kupé karosszériát a www.fordrestorationparts.com weboldalon keresztül elérhető kereskedőknél lehet megvásárolni.

Forrás: AutóMotor Magazin

Related Posts

Bemutatkoztak a rajongott oldtimer autócsodák

Ezrek látogattak el a balatonfüredi Tagore sétányra a pünkösdi hétvégén, hogy a III. Balatonfüred Concours d’Elegance oldtimer autós szépségverseny 56 eredeti, üzemképes, klasszikus autójában gyönyörködjenek.…

Velodrom Millenáris – 2014. július 19.

Új oldaláról mutatkozik be a Millenáris bringapálya (1146 Budapest, Szabó József utca 3.): délután kezdenek és a kivilágított oválban folytatják az esti órákig.

26. Nemzetközi Oldtimer Kiállítás és Vásár Tulln(A) 2014. május 24-25.

Az Oldtimer Messe Tulln 2014. május 24-25. www.oldtimermesse.at a Magyarországhoz legközelebbi igazi, nagy veterános kiállítás és börze. 18 országból 750 kiállító és közel 30.000 látogató…

Oldtimer Premier – Veterán Járművek Találkozója

A Magyarországi Bogarasok Klubja, a Mini Club Hungary és a Trabant-Wartburg Klub szervezésében az Oldtimer Premier rendezvény idén 2014.04.26-án, szombaton kerül megrendezésre.