Veteránautósok – Évnyitó edzés március 1-én

Veterán autó-rajongók figyelem, már csak egy hónap van a felkészítésből, hogy a legjobb állapotba hozzák veterán autókat.

Oldtimer évnyitó 2012 - Alfa Romeo
Oldtimer évnyitó 2012 – Alfa Romeo

Március első vasárnapján várják az érdeklődőket a hagyományos Évnyitó Edzésre, melyet immár ötödször rendeznek meg. Ha mégsem sikerülne megfelelően előkészíteni a kedvenceket, akkor modern autóval is lehet indulni. A jó hangulatú esemény szervezője a Chronomoto Team, házigazdája pedig ebben az esztendőben is a Pásztor Classic.

Tavaly több mint ötven páros ért célba a könnyed, 1/100-as szezonra hangoló futamon, ahonnan a rutinos versenyzők mellett az újonc kategória résztvevői is sikerélménnyel térhettek haza. Az oldtimer autó most sem kötelező, indulhatnak modern autók is, de a legkeményebb csapatok lehajtott kabriótetővel mennek végig a kora tavaszi túrán Veresegyház környékén.

Oldtimer évnyitó 2012 - Citroen, Porsche, Mercedes
Oldtimer évnyitó 2012 – Citroen, Porsche, Mercedes

Március 3-án, vasárnap várják a jelentkezőket, versenyzőket és versenyzőtársakat, hogy összehangolódjanak itinerrel, stopperórával, vagy akár a legújabb szerzemények bejáratására.

Ebben az esztendőben Veresegyházról, a Citroën – Peugeot Pásztortól indul az edzés. Ez az autószalon lesz a bázis, ahová többször is visszatér a mezőny a nap folyamán.

Teljes ellátásról, mért szakaszokról, díjakról, kiváló környezetről és a jó hangulatról gondoskodnak.

Hölgy indulóink részére a szervezők különleges ajándékcsomaggal kedveskednek.
Még több infó a www.motorsport.hu/evnyito oldalon.
Jelentkezni ezen a linken lehet: On-line nevezés.

Related Posts

A Harley-Davidson is beszáll a Formula E-be

Társul a Harley-Davidson és az Envision Virgin Racing. A világ egyik legelismertebb márkája, a Harley-Davidson társul a párizsi E-Prix legrangosabb Formula E csapatával az Envision…

Oldtimer Premier – Veterán Járművek Találkozója

A Magyarországi Bogarasok Klubja, a Mini Club Hungary és a Trabant-Wartburg Klub szervezésében az Oldtimer Premier rendezvény idén 2014.04.26-án, szombaton kerül megrendezésre.

Már lehet nevezni az Oldtimer Szuperkupára!

Április 1-éig lehet kedvezményesen jelentkezni az év első oldtimer autós eseményére, az Oldtimer Szuperkupa első fordulójára.

Oldtimer Fiesta – Velodrom Millenáris

Már születése pillanatában klasszikus lett a „Velodrom”. A több mint 100 éves Millenáris bringapálya „mindig is volt”, mégis jót tett mindenkinek az újra felfedezés élménye.…