Diké – a porcelánba álmodott érzés

A HUNGORO Ékszer és Csokoládé kiállításon mutatta be először a Hollóházi Porcelángyár új divatékszer kollekcióját, melyet DIKÉ márkanév alatt jelenít meg a piacon.

image006

Az iparművészek és tervezők által készített ékszereket a saját márkaboltokon kívül ékszerboltokban kívánják értékesíteni, és a hazai forgalmazáson túl a termékek exportálását is tervezik. Bár az ékszer üzletág felépítése fontos prioritás, a gyár fő bevétele továbbra is a hagyományos porcelán tárgyak gyártásából származik.

Miért különleges ez az alkalom?

Mind az ékszergyártás, mind a porcelángyártás évszázados tradíciókkal rendelkezik hazánkban, azonban a porcelán ékszer előállítása eddig többnyire megmaradt a galériák speciális ízlésvilágot kielégítő kínálatában. A Hollóházi Porcelángyár azt a célt tűzte ki, hogy olyan mutatós divatékszereket kezd el gyártani, amelyben ötvöződik a minőségi porcelán, a divat, a változatosság, és amely képes visszanyúlni a tradíciókhoz és abból építkezve megteremteni a modern nő ékszerét. Amikor ezt az ékszert viselője megvásárolja, akkor egy alkotást vásárol, amely méltó kiegészítője öltözékének. Cél, hogy az ékszerek mindenki számára elérhetők legyenek, mint egy-egy kiegészítő szolgálhassanak bármilyen öltözékhez. A hazai és nemzetközi trendeket követő ékszerek először a HUNGORO kiállításon kerülnek bemutatásra

Diké – a porcelán divatékszer

A porcelán kiváló alapanyagot képez az ékszer gyártáshoz, hasonlóan a nemesfémhez magába rejti a kézművességet, a nemes alapanyag biztosította értéket és a tradíciót. A porcelánnak nagy előnye a formálhatósága és dekorálhatósága, így igazán sok féle ízlésnek megfelelő ékszerek készíthetők felhasználásával. Mi több, a porcelán alapanyag ára messze elmarad a nemesfémekétől, mégis eszmei értéke ugyanazon a szinten mozog.
A Diké egy olyan divatékszer márka, amely a hagyományos értékeket kereső, mégis az újdonságok iránt fogékony vásárlót célozza meg, aki számára az anyagi jólét és a trendek mérhetetlen hajszolása helyett fontosabb az esztétika és a tradícionális értékek.
A Diké porcelánékszerek a divattal együtt fejlődnek, alakulnak, a rendszeresen megjelenő új motívumok, színek és formák jelentik a folyamatos megújulást, annak érdekében, hogy viselője megjelenése egyedi, különleges és harmonikus legyen, úgy a hétköznapokban, mint különleges alkalmakkor.

image005

Diké – a porcelánba álmodott érzés

Diké egy halandónak született istennő volt, aki elhagyta a Földet, felemelkedett az istenek soraiba és a Szűz csillagképpé lett.

A Hollóházi Porcelán porcelánékszer márkája, a Diké ékszerei is hasonló módon készülnek. Ékszereinket fiatal dizájnerek és ismert iparművészek álmodják meg, majd azokat a Hollóházi Porcelán évtizedes tapasztalatokkal rendelkező kézművesei öntik végső formájukba. Az egyediséget sugárzó porcelánékszerek között 21 karátos arannyal és 23 karátos platinával ékesített, igazi luxusdarabokat is találunk.
A Diké viselője igazi Nő: megjelenése rabul ejt, pillantása elkápráztat, érintése lángra lobbant. Egész lénye sugározza az egyediséget, és mindig ott bujkál a szája szélén az érzéki mosoly. Lehetetlen szó nélkül elmenni mellette. A nemes porcelánba álmodott, egyedi Diké ékszerek – névadójukhoz hasonlóan – akkor emelkednek fel a halandók világából, amikor egy valódi istennő ölti magára őket.

Related Posts

Finom és elegáns selfness ajándék a Waterdroptól

A limitált kiadású WATERDROP X Rosie karácsonyi kollekció dizájnja egy igazi szupermodell tervezői munkáját dicséri. Az egészségtudatos életmód és a fenntarthatóság mellett elkötelezett Rosie Huntington-Whiteley…

Így ajándékozzunk bort!

Egyre többet áldozunk egy-egy palack jó borra, különösen akkor, ha ajándéknak szánjuk. De vajon érdemes-e drága bort vásárolni, ha mi magunk nem igazán értünk hozzá?…

Ékszerbe zárt értékek – Forradalmi kollekciót mutatott be a PANDORA

Mi motiválja a nőket? Mi az a belső érték, amely tereli és kíséri őket egy életen keresztül, mi az, amire támaszkodhatnak, amikor csapkodnak felettük a…

Itt vannak a Pandora új karácsonyi ékszerszettjei

December 24-ig kaphatók a boltokban a Pandora kedvezményes árú, személyre szabható karácsonyi szettjei. Az összeállítások mellett a téli kollekció játékos és nőies darabjai is elérhetőek.