Szakítások és a facebook

Szakítani tudni kell. Meg ugye ezt valahogy kezelni a facebookon. Megmutatjuk, mik a legviccesebb megoldások. 

broken_heart_grande

1. A komoly

Amint egyedülállóra vált, leírja, hogy mennyi időt pazarolt a másikra, törli a közös képeket, és vissza se néz. Nem ajánlott lájkolni, mert nem azért csinálja az egészet.

2. Az átverős

„Annyira hiányzik, sehogy sem tudok élni nélküle…nagyon sajnálom, hogy elveszett a kedvenc sapkám” – írja ki az átejtős mókamester szakítás után. Valószínűleg ennyire gondolta komolyan a kapcsolatot, vagy csak vicces módon akar bosszút állni.

3. A drámakirálynő

Öt percenként változik a családi állapota, lehetőleg egy hónapon belül három különböző sráccal. Most akkor van valami komoly, vagy csak feltűnési viszketegség?

4. A játékőrült

„Végre jut időm a lövöldözésre” – aki ennyivel letud egy kapcsolatot, az inkább üljön a gép előtt 🙂

5. Az oltogatni való

„Sohasem gondoltam volna, hogy valami ennyire tud fájni, soha többé nem fogok mosolyogni” – mindez valakitől, aki még 20 éves sincs? Hidd el, mindig van kiút és amiről most azt gondolod, hogy a világ vége, azon pár év múlva már csak nevetni fogsz.

6. A béna

„Nyitva hagytad a profilodat és láttam, hogy megcsalsz. Nincs erre mentség, menj a fenébe!” – na igen, ha az ember ilyet csinál, akkor ne maradjon bejelentkezve a párja gépén.

7. A fogalmatlan

Az egyik félnek nagyon fáj… míg a másik vicces macskás képekkel közli a világgal, hogy mennyire boldog. Egy ilyen szakítás akkor a legviccesebb, ha mindkettőjük ismerőse vagy Facebookon.

8. A spórolós

„Végre nem kell fizetnem a dupla adag kaját” – ilyen egy igazi pénzügyi szakítás. Csak nem biztos, hogy világgá kell kürtölni…

9. A bánatában evős

„Rendeltem három adagnyi gyorskaját, az talán majd segít” – írja ki ez a típus a kapcsolati státusz megváltozása után. Ne add fel, egyél salátát!

10. A happy end

A Facebook nem csak szakításra jó – lehet, hogy a kommentekben akár ki is lehet békülni a másikkal. Mi szurkolunk…

Forrás: VivaTv

 

Related Posts

Az élmény összeköt – új startup az online társkeresők világában

Új típusú online társkereső rendszer indult a hazai piacon. A VacsoraRandi – MoziRandi – SzínházRandi egy magyar startup vállalkozás, amely a partnerkeresés lehetőségén túl programötleteket…

Képzeletbeli Facebook posztok

Képzeletbeli posztok, avagy, ha lett volna Facebook az ő idejükben…

Sehova tanúi – a magyar nyelv szeretőinek közössége

A kedvenc csoportunk a Facebookon a Sehova Tanúi. ( jó, Tibi atyát is szeretjük, de…) Mivel nagyon kevesek képesek igazán jól és humorosan csavargatni ezt…

Könyvajánló: Esküvőtervező a Corvina Kiadótól

A Nagy Napon minden menyasszony azt szeretné, ha az övé lenne a legtökéletesebb esküvő. Ebben segít a Corvina Kiadó új kötete.