Meghódította Ausztriát is a világklasszis magyar triálos

Meghódította Ausztriát is a világklasszis magyar triálos: társával bejutott a legnagyobb televíziós tehetségkutató élő show-jába. Hegedűs László: „Állva ünnepeltek minket”

unnamed (3)
A triál magyar világklasszisa, Hegedűs László – aki jelenleg tízedik a 146 nevet tartalmazó világranglistán – az elmúlt hetekben a show világában is bizonyította, immár mestere a sportágának. A legnépszerűbb osztrák kereskedelmi televízió, az ORF által szervezett tehetségkutatón arattak hatalmas sikert, egyetlen külföldiként bejutva a legjobb húsz versenyző közé. A közönség felállva ünnepelte Hegét és társát, miután az élő show-ban bemutatták lélegzetelállító produkciójukat.
Filmen, vagy élőben, mindenesetre sokan csak szájtátva bámulják a triálosokat, akik nyereg nélküli kerékpárjukkal bámulatos dolgokra képesek akár az utcán, akár az erre a célra kialakított pályákon. A világszerte egyre népszerűbb sportág egyik legjobbja Hegedűs László, aki a 10. helyen áll az aktuális világranglistán, és legutóbb a showbiznisz világában is bizonyította klasszisát.
Hege és társa, Loranth a legnagyobb osztrák tehetségkutató, a „Die Grosse Chance” válogatójára jelentkezett, melyet a legnépszerűbb osztrák televíziós csatorna, az ORF szervezett. A magyar triálos nem akármilyen fába vágta a fejszéjét, hiszen több mint 719 ezer ember ment el a válogatóra, ahonnan a legjobb 1500 került tovább a következő fordulóba. Természetesen Hegéékkel együtt, akik aztán nagy sikert aratva bejutottak a legjobb húszba, azaz a televíziós élő show-ba.
„Bécsben élő sporttársam értesült a válogatóról, és amikor említette nekem, azonnal éreztem, itt a nagy lehetőség. A selejtezőket simán vettük látványos bemutatónkkal, és az utolsó, a legjobb húszba való bejutásról döntő válogatón is sikerült a maximumot kihoznunk magunkból. A zsűri is fantáziát látott bennünk, így bekerültünk az élő show-ba, melyet az ORF főműsoridőben közvetített. A szervezők nagyon készségesek voltak, és egy olyan színpadképet állítottak össze számunkra, amely abszolút alkalmas volt egy látványos triál bemutató megtartására” – elevenítette fel Hegedűs László.
https://www.youtube.com/watch?v=hE7SLcZJiLc
Az élő televíziós show hatalmas sikert hozott Hegééknek, hiszen a zsűri ismét maximálisan támogatta őket, és a közönség pedig felállva tapsolt bemutatójuk után. Ám ennek ellenére nem sikerült végül a legjobb tíz között végezniük, mert egyetlen külföldiként messze nem rendelkeztek olyan méretű szavazó táborral, mint a hazai vetélytársaik. A magyar világklasszis így sem panaszkodik, hiszen az élő műsornak hála, rengeteg felkérést kaptak szerte Ausztriában.

unnamed (4)
„Fantasztikus érzés volt, amikor a zsúfolásig megtelt stúdióban állva tapsolt a közönség. Ezt egyedül mi tudtuk elérni… Őszintén sajnálom, hogy a végső helyezésekről közönségszavazás döntött, így esélyünk sem volt a legjobb tízbe bekerülni. Ezzel együtt elértük a célunkat, hisz egyrészt megélhettük, hogy állva ünnepelnek bennünket, másrészt számos felkérést kaptunk különféle ausztriai bemutatókra, és kiderült, egyre nagyobb a rajongótáborunk. Úgy vélem, ezzel felkerült a korona az idei, remek szezonomra, hiszen nemcsak a Világkupa-versenyeken, hanem az Európa-, és világbajnokságon is döntőbe kerültem, továbbra is a TOP 10 tagja vagyok a világranglistán. Ráadásul az utolsó, belgiumi vk-versenyen hatodik lettem, ami óriási áttörés a karrieremben. Mindeközben a Hegeshow is egyre népszerűbb, csapatunkat egyre több helyre hívják határainkon belül és kívül egyaránt” – fogalmazott a Cegléden élő világklasszis.

Related Posts

A világklasszis magyar triálos ismét a csúcson!

Az Európa-bajnokság után a norvégiai világbajnokságon is döntőbe jutott, és a 8. helyen végzett a világklasszis magyar triálos  Hegedűs László: „Bebizonyítottam, hogy a legjobbak között a…

8. helyen zárt a világklasszis magyar triálos!

A lengyelországi Walbrzychban megrendezett 2014-es kontinensviadalon hat világbajnokkal csatázva végül a 8. helyen zárt a világklasszis magyar triálos  Hegedűs László: „Ebben a mezőnyben óriási eredmény…

Hegedűs László: „Egy ugráson múlt a döntő”

A 2014-as Világkupa-szezon első állomásán, a lengyelországi Krakkóban a 9. helyen zárt a magyar triálos világklasszis, aki hét hónap versenymentes időszak után végzett a TOP…

Már tizenkétszeres aranyérmes a világklasszis magyar triálos

Sok olyan sportág van, amelyben a magyar versenyzők a világ legjobbjai közé tartoznak. Hegedűs László, vagy, ahogy a kerékpáros világ ismeri, Hege az igazi közönségkedvenc…