Strand Fesztivál a megújult Egri Termálfürdőben

Európai színvonalú szolgáltatásokkal bővült az Egri Termál- és Strandfürdő! 2013-ban új korszak kezdődött a strand életében.

Strand fesztivál

Az Európai Uniós támogatásnak köszönhetően megújult és csúszdaparkkal gazdagodott parkfürdő a családok teljes generációjának nyújt kikapcsolódási lehetőséget. A strand északi részén nyugodt, hangulatos környezetben találhatók a gyógyvizes medencék, míg a déli részen terül el az új elemekkel gazdag aktívabb kikapcsolódást biztosító csúszdapark, ami 200 méter hosszú, 3 emelet magas, hurkokkal teli, három csúszdából áll. Az újdonságokból a legkisebbek sem maradhatnak ki, a babamedencébe a kicsik számára megfelelő játékok, élményelemek kerültek. Elkészült a fürdőház is, melyben két, egyenként 100 m² felületű medence és pihenő galéria van.

Az Egri Termál és Strandfürdő két féle gyógyvízzel rendelkezik, mely gerincproblémákra, ízületi- és izomfájdalmak, egyes nőgyógyászati panaszokra, illetve idegrendszeri megbetegedésekre lehet gyógyír.

A fejlesztésnek köszönhetően, 2013. július 31-től összesen 11 medence (5 gyógyvizű medence és 6 élmény medence), egy dögönyöző illetve a fürdőház két medencéje áll majd a Vendégek rendelkezésére.

A strand igazi gyöngyszeme a Török Fürdő, mely hangulatában megidézi a régmúlt időket, miközben felejthetetlen wellness és gyógyászati szolgáltatásokkal vár mindenkit.

Idén 2013. augusztus 10 és 11. között ismét jön a minden évben megrendezésre kerülő Strand Fesztivál. Könnyűzenei fellépők, szórakoztató programok, vetélkedők, egész napos buli jellemzi a strand ünnepét. Egerbe látogat Feke Pál, Tóth Gabi, Bereczki Zoli és Király Viktor is, akik fergeteges hangulatot ígérnek, és az is kiderül, ki lesz a strand szépe idén!
Az egri borászok is meglepő programmal készülnek a termálfürdőben: augusztus 17-én szórakoztató vízilabda mérkőzéssel egybekötött borkóstoló és fröccssátor vár mindenkit.
Ez a nyár legyen a családoké! Szóljon a vízről, a szórakozásról és a borról!

Eger téged is vár!
Készülj! Csúszdázz!
Éld át! Eger a te történeted, nyáron is!

 

 

Related Posts

Robotkrumpli Fesztivál és Street Art Jam Egerben 2014. szeptember 5-6.

Szeptember elején ismét izgalmas programmal várja az Egerbe látogatókat a város. 2014. szeptember 5-6. Robotkrumpli Fesztivál a Bolyki Pincészetnél a Losonczy-völgyben, szombaton pedig graffiti style…

Indul a Gárdonyi Irodalmi Fesztivál Egerben!

Az egri Dobó István Vármúzeum immár második alkalommal rendezi meg 2014. július 31. és augusztus 3. között a Gárdonyi Irodalmi Fesztivált, mely egy kulturális élményekben…

Idén is Bánkitó Fesztivál

A Bánkitón idén tűvel megyünk a lufiknak, megpróbálunk kitörni a buborékokból és az éterből visszanézni, mi az, ami elválaszt és mi az, ami megköt. Civilekkel,…

Önkéntes Mentorokat keresünk a Sziget Fesztiválra

A Fesztivál Önkéntes Központ tavaly 1000 önkéntessel dolgozott együtt a Szigeten. Idén még több jelentkezőt várunk, így alaposan fel kell készülnünk a fogadásukra. Mentor programunk…