SZUPERTESTEK LEPTÉK EL A KONGRESSZUSI KÖZPONTOT

A Scitec Nutrition huszadik alkalommal rendezte meg a Superbody-t, Magyarország legrangosabb testépítő és fitnesz versenyét. A Kongresszusi Központ színpadán több száz kiló izom vonult fel egyetlen nap alatt, az eseményen több mint 1500 néző drukkolt a rekordszámú, közel 200 indulónak, a verseny összdíjazása pedig meghaladta a 6 millió forintot.

A komoly presztízzsel bíró győzelem érdekében a versenyzők brutálisan odatették magukat, hiszen a Superbody az a verseny, ahol a komoly nemzetközi eredményekkel bíró versenyzőknek is keményen meg kell küzdeniük a dobogós helyezésekért, és ahonnan jó pár testépítő és fitnesz karrier szökkent szárba, egészen profi szintig vagy akár az Olympia színpadáig.

A Superbody díszvendége a testépítés egyik legnagyobb sztárja, az idei Mr. Olympián 8. helyezést elért Team Scitec versenyző, Brandon Curry volt. Az éppen versenyre készülő, ezért bombaformában lévő Brandon nem mindennapi látványt nyújtó bemutatót is tartott a Kongresszusi Központban állva őrjöngő rajongóknak. A Superbodyról persze nem hiányozhattak a hazai testépítés és fitnesz nagyjai sem, a díjátadók között ott voltak a legismertebb Team Scitec tagok is, többek között Toldi Zsuzsanna, Békefi Brigitta, Bodó Dóri, Salamon Dia, Csuhai János és Kathi Béla is.

A Superbody legrangosabb, Grand Prix kategóriájának 1. díját a hazai testépítés élő legendája, Molnár Péter hozta el, aki drámai küzdelemben tört az élre a szintén világklasszis formában lévő második helyezett Szmereka László előtt.

A SCITEC-ről
A SCITEC NUTRITION az elmúlt 20 évben Európa egyik vezető sport-táplálékkiegészítő márkájává fejlődött kiváló ízeinek, egyszerű használhatóságának és számos innovatív megoldásának köszönhetően. Prémium minőségű termékeit több mint 90 országban fogyasztják elsősorban sportolók és az aktív, egészségtudatos életmód követői. A legszigorúbb élelmiszerbiztonsági követelmények betartásával készülő étrend-kiegészítők és vitaminkészítmények egyenletesen kiemelkedő minőségben jutnak el a fogyasztókhoz. A SCITEC NUTRITION minden sportoló elkötelezett támogatójaként így járul hozzá a legjobb teljesítmény eléréséhez és az életminőség javításához.
A SCITEC Magyarország a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos sport-táplálékkiegészítő szállítója és arany fokozatú támogatója, valamint a SCITEC NUTRITION kapta a 2017-es év európai márkája díjat.

Related Posts

Megújul a Scietec

Új stratégia mentén folytatja kereskedelmi és marketing tevékenységét a Scitec, amely Európa egyik legismertebb sport-táplálékkiegészítő márkája. A megújulás jegyében két új almárkát is kifejlesztettek, amelyek…

Bombaformában érkezett az úszó világbajnokságra Hosszú Katinka

Megérkezett a dél-koreai vizes világbajnokságra Hosszú Katinka. A viadalra a Scitec Institute Sport- és Táplálkozástudományi Intézettel készülő háromszoros olimpiai, hétszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok világklasszis…

Aminosavak: tested építőköveiről közérthetően

A testépítés mellett szinte minden sportágban kulcskérdés az izmok építése illetve megtartása, amely a megfelelő tápanyagok folyamatos bevitelével érhető el. Az izmaidat alkotó fehérjék aminosavakból…

„Erősebben, motiváltabban és elszántabban fogok visszatérni”- Baji Balázs interjú

A világbajnoki bronzérmes gátfutót nemrég az egyik edzésén szerencsétlen baleset érte. Térdsérülése miatt az idei fedett pályás versenyzésről le kellett mondania, ám ő mégsincs elkeseredve.…