Újra indul az Ultramaraton!

A három országon és annak fővárosain, valamint 42 településen áthaladó BÉCS- POZSONY-BUDAPEST ULTRAMARATHON (BBU) futóverseny Európában egyedülálló. Az öt napon át zajló esemény a profi hosszútávfutók mellett csapatoknak, kerékpáros túrázóknak, valamint az érdeklődő cégek dolgozóinak is kihívást jelent, mivel számukra is teljesíthető résztávokon indulhatnak (4+1 fős csapatokban).

bbulogo

Az utolsó napon betétfutásként lehet csatlakozni a BBU Nemzetközi Félmaratonhoz, ahova jelenleg is zajlik a regisztráció (www.bbu.hu). A start 2013. október 23. szerda, reggel 09:00, Budakeszi, Knáb János Általános Iskola.

A versenyen részt vesznek neves sportolóink is. Többek között: Vajda Attila (Olimpiai bajnok, kenu), Kovács Antal (Olimpiai Bajnok, cselgáncs), Csabai Edvin (Maratoni kenus, 17x-es világbajnok) és Kövér Márton (Maratoni kenus világbajnok)

Már hagyományosan ez évben is indul egy élsportolókból álló Bajnok Csapat, akik egyben KOLO emlékfutásként emlékeznek meg az elhunyt Kolonics György olimpikonunkról.

B-B Ultramaraton Kft.
1106 Budapest, Maglódi út 12/b.
Tel.: 20/937-9888; 20/941-9085
e-mail: info@bbu.hu
iroda@bbu.hu
verseny@bbu.hu
www.bbu.hu

Related Posts

3VULKÁN KALANDFUTÁS – 2014. SZEPTEMBER 27. KÁLI-MEDENCE

Már most kezdjetek el edzeni az ősz legszebb félmaratonjára, ahol a táj szépsége, az, hogy a gyerekek is futhatnak, és a profi szervezés minden futni…

Bátor Táborosok a Nike Félmaratonon

Apák, önkéntesek, kezdő futók és céges csapatok is futnak a Bátor Táborban táborozó daganatos és krónikus beteg gyerekekért.

Bakancslista, a maratoni futás kipipálva

2012. július 18-án hajnalban, hosszú edzésnapokat követően lefutottam a félelmetesnek tűnő 42, 195 kilométeres maratoni távot. A maratoni futás ezzel kipipálva. Futótársam Szabó Csabi volt,…

Hosszútávfutás szarvashibái: Köröm, cickó, toi-toi

A legalisdrog.com blogon Csimax osztja meg tapasztalatait, hogy milyen szarvashibákat vétett eddig a hosszútávfutás alkalmával.