Segítsd te is könyvekkel a rászorulókat! – Idén ötödik alkalommal támogatja a Bookline a Cipősdoboz akciót

A Bookline és a Baptista Szeretetszolgálat nagyszabású Cipősdoboz Akciójának jóvoltából december 1. és 15. között segíthetünk boldogabbá tenni sok ezer gyerek karácsonyát.

bookline_logo_0

A Baptista Szeretetszolgálat idén 13. alkalommal hirdette meg karácsonyi Cipősdoboz Akcióját, amelynek keretében minden évben több mint tízezer cipősdobozba csomagolt ajándékcsomag jut el a rászoruló gyermekekhez, legyen szó nevelőotthonok lakóiról, mélyszegénységben élőkről, vagy épp Böjte Csaba parajdi árvaházában nevelkedő fiatalokról.
A Bookline ötödik éve kiemelt támogatója a Baptista Szeretszolgálat programjának, közreműködésével – és nem utolsó sorban a Bookline oldalára látogatók segítségével – az elmúlt években több ezer cipősdoboz juthatott el a nehéz sorsú fiatalok karácsonyfája alá, és idén sem lesz ez másképp.

December 1. és 15. között a Bookline oldalán online Cipősdoboz-adományok megvásárlásával az oldalra látogatók hozzájárulhatnak, hogy a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai korcsoportokra és nemekre osztott könyvkínálatból választhassák ki a legmegfelelőbb ajándékokat a rászoruló gyerekeknek. Az egységesen 1500 Ft-ért elérhető adománycsomagokat a weboldal munkatársai úgy állították össze, hogy azok értékes ajándékok lehessenek a 0-6 év közötti cseperedő fiúk és lányok, a 7-13 éves iskolások, és a 14 év feletti kamaszok számára.
A csomagokban egyaránt megtalálhatóak a Disney klasszikusok Némótól Pinokkióig, de a magyar remekek sem maradnak el a Ringató könyvektől Winkler Róbert Micikééig.

Mindazok számára, akik nem csak könyvekkel támogatnák a rászorulókat, lehetőség nyílik 790 Ft-os online adományjegyek vásárlására is, az így befolyó összeget pedig a Baptista Szeretetszolgálat fordítja majd ünnepi ajándékokra. Az online megvásárolható adományok mellett december 15-ig a Bookline Astoria úti könyvesboltjában (1072 Budapest, Rákóczi út 12.) nyitvatartási idő alatt fogadják a segíteni vágyók saját készítésű cipősdoboz ajándékait is, amit szintén eljuttat a cég a gyerekeknek.

A cég további támogatásként 3 tonnányi könyvet adományozott a Baptista Szeretetszolgálatnak.

Segítsd te is könyvekkel a rászorulókat!
https://bookline.hu/ciposdoboz

Related Posts

89.5 Music FM Jótündér a rászorulókért

Újra útnak indul a 89.5 Music FM Jótündére, aki hagyományosan karácsonykor nyújt segítséget a rászorulóknak. Magyarország immár legnagyobb hallgatottságú rádiója a Shell ClubSmart, az Euronics…

Hajnóczy Soma mosolyt varázsolt hajléktalan emberek arcára – Rendhagyó módon cselekedett jót a bűvész világbajnok

Több mint 50 000 hajléktalan ember él Magyarországon, akiknek az utca jelenti az otthont. Ezek az emberek napról napra élnek, és már a legapróbb feléjük…

Ami Önnek élelmiszer, az másnak ajándék: elindult az Adni öröm! kampány

Elindult ma a SPAR Magyarország és kiemelt stratégiai partnere, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat – immár 21. alkalommal szervezett – Adni öröm! elnevezésű jótékonysági kezdeményezése. A…

Töltsük meg szeretettel a rászoruló gyermekek karácsonyát

A Europcar Autókölcsönző irodái idén is gyűjtőpontként csatlakozott a Cipősdoboz Akcióhoz.