SZABÓ MAGDA-ÉLETMŰSOROZAT ÚJ KIADÁSBAN

Készülve Szabó Magda születésének százéves évfordulójára (2017), a Jaffa Kiadó Szabó Magda-életműsorozat kiadásába kezdett.

Nagy örömmel jelentjük, hogy új kiadásban mától kapható a sorozat első öt kötete: Az ajtó, az Ókút, a Freskó, a Pilátus és A pillanat!

A sorsunkat alakító láthatatlan összetevők, tetteink kifürkészhetetlen mozgatórugói, az olykor még a magunk számára is ismeretlen érzéseink, megmagyarázhatatlan reakcióink mind-mind arra a sokdimenziós lényre világítanak rá egyszerre csodálatosan és brutálisan, akik valójában vagyunk.
Szabó Magda felszabadít a nyomás alól, hogy az életünket úgy éljük, ahogy élnünk kell, és rávilágít arra, hogy élhetjük úgy is, ahogy élni tudjuk. Segít elgondolkozni azon, amire még csak gondolni sem merünk és olyan problémákkal szembesít, melyeken még csak elmerengeni sem volt bátorságunk. Ha felfedezzük Szabó Magda világát, saját magunkat fedezzük fel általa.
Az olvasó emberi sorsokon keresztül utazik önmaga belső világába. Ezek a sorsok első pillantásra teljesen átlagosnak tűnnek: átlagemberekkel történő átlagos események sorának. És mindig kiderül, hogy az átlagos mögött egészen különleges jelenségek feszülnek: egyetlen lélek kaotikus sokfélesége és annak sokféle következménye. Hogy miért olyan kiismerhetetlen az életünk? Szabó Magdánál leginkább erre kapjuk meg a választ.

Az ajtó
http://bookline.hu/product/home.action?_v=Szabo_Magda_Az_ajto&id=284306&type=22

Related Posts

Könyvajánló – Bauer Barbara: Porlik, mint a szikla

Sorsfordító történelmi események, szívekben megőrzött legendák, vérzivataros időkön átmentett hagyományok – egy család több generációjának megindító és elgondolkodtató históriája Bauer Barbara legújabb regényében.

Könyvajánló: KILENCVENIZMUS – Vissza a 90-es évekbe!

A mi generációnkkal nem történt semmi. Készen kaptuk a szabadságot, a békét, a végtelen mennyiségű fogyasztói és politikai döntés lehetőségét, az 1990-es éveket. Nem mi…

Schein Gábor lenyűgöző Füst Milán monográfiája

Füst Milán a Nyugat első nemzedékéhez tartozott, csak úgy, mint Ady, Kosztolányi, Karinthy, Móricz, és Babits. Hozzájuk mérten sokkal szélesebb spektrumon alkotott az irodalom terén,…

SURÁNYI P. BALÁZS: MIÉRT JÖTTÉL HAZA?

Egy kivándorló története – immár a könyvesboltokban. – Ahogy a kinti öregek mondják, az első öt év eltűnik az ember életéből. Az elején belevágja magát…