A 2014-es Kispál turné itthon és a határ mentén

A Kispál és a Borz 2014-ben újra koncertezik! Stílszerűen elég rendhagyó módon, 3 évet átívelő sorozatban a rajongók 3 koncertre számíthatnak, rendre a Fishing On Orfű 0. napján, 2014-ben egész pontosan június 18-án. De előtte még lesz pár érdekes helyszín: Nagyvárad, Sepsiszentgyörgy, és a Bátorkeszi Borfesztivál. 

1458679_727242590648956_1054446914_n

A magyarországi közönségnek jut a hagyományosan Kispál és a Borz a nulladik napja Orfűn, de a zenekar gondolt a határon túliakra is, a következő koncertek várják őket:

Május 1. Nagyvárad – Moszkva Kávézó
Május 3. Sepsiszentgyörgy – Szent György Napok
Május 10. Bátorkeszi Borfesztivál
Május 23. London – The Clapham GRAND

Minden határon túli koncertre létrehozott a zenekar egy facebook – eseményt, ahol egy link vezet a jegyrendeléshez, tehát előrendelni mindegyik eseményre interneten, paypall fizetéssel is lehet.

A Fishing on orfűn a 0. napon már biztosan teltház lesz az idén, hiszen mind a 0. napi napijegyek, mind a 4 napos bérletek elfogytak. A fesztiválra továbbra is válthatóak 3 napos bérletek, a csütörtöki / pénteki / szombati napijegyek árusítását pedig leghamarabb májusban indítják el.

Sajnos a fesztivál nézőkapacitása korlátozott – a Fishing pont attől élhető, hogy nincs több ember, mint amennyi jól tudja magát érezni. A Kispál és a Borz koncertjének napjára árusított napijegyek, valamint a 4 napos bérletek összességében elérték ezt a határt. A jegyeket tavaly november óta meg lehetett váltani.

A koncertek sorra egy-egy korszakot fognak felölelni, ráadásul 2014-ben az eredeti felállással domborítják majd az első Kispál-éra dalait, majd az 1994. és 1998. közötti időszak kerül terítékre, végül 2016-ban az ezt követő időszakból szemezget a zenekar. Hogy mindez dalokban pontosan mit jelent, ahhoz egy kis mankó:

2014 június 18.: Naphoz holddal, Föld, kaland, ilyesmi, Ágy, asztal, tv, valamint a Sika, kasza, léc bizonyos dalai
2015: Sika, kasza, léc, Ül, Bálnák, ki a partra, Holdfényexpressz
2016: Velőrózsák, Turisták bárhol, Én, szeretlek, téged + nagylemezen már meg nem jelent szerzemények

Ráadásul a tervek szerint minden évben 1-2 friss dal is lesz a repertoárban. Mivel a jegyek vészesen fogynak, célszerű időben, az internetes előrendelést alkalmazva megszerezni őket.

Related Posts

Kispál a Bátorkeszi Borfesztiválon idén először és utoljára!

Egy hónap múlva Bátorkeszin találkozunk a Kispál és a Borz együttesharmadik (egyben záró) évad LEGELSŐ koncertjén!

Bor, mámor, Kispál

A négy éve feloszlott, és most újra koncertező Kispál és a Borz zenekar még nem lépett fel Magyarországon az újra kezdés óta. Láthatták őket az…

Kispál és a Borz ismét a Bátorkeszi Borfesztiválon!

Három a magyar igazság: már hivatalos, hogy 2016-ban is, ezúttal utoljára KISPÁL ÉS A BORZ koncert a Bátorkeszi Borfesztiválon!

Ismét Bátorkeszi Borfesztivál Kispál és a Borz koncerttel!

A Kispál és a Borz koncertjével ünnepel a tizedik alkalommal megrendezésre kerülő Bátorkeszi Borfesztivál. 2015. május 8. és 9-én a felvidéki községben a finom borok…