ByeAlex és a Slepp dalol szombaton

Visszatér A Dal színpadára a 2013-as műsor nyertese ByeAlex, aki ezúttal csapatával, a Sleppel lép fel.

A fülbemászó dalairól és az extravagáns stílusáról ismert ByeAlex és a Slepp, három év után újra A Dal színpadán, igaz, most nem versenyzőként, hanem az extra produkció fellépőjeként. A zenekar 2013-ban alakult és több közkedvelt slágerük is született az elmúlt évek során, mint például az Eurovíziós Dalfesztiválra kijutott Kedvesem, vagy a KicsiLány és a Még mindig című szám. A Fonogram-díjas énekes és zenekarának ez lesz az első közös televíziós fellépése.
„Izgatottan várjuk a visszatérésünket A Dalban. Nagyon örültünk a felkérésnek, jó érzés lesz ismét a műsorszínpadára állni.„– nyilatkozta ByeAlex és a Slepp a szombati fellépés kapcsán.
Érdemes lesz szombaton 19:40-kor a Dunára vagy a Duna World-re kapcsolni, ahol a harmadik 10 elődöntős dala után meghallgathatjuk ByeAlex és Slepp egyik közkedvelt számát.

Related Posts

A 2. ELŐDÖNTŐ FELLÉPŐI, VALAMINT INDUL A SZTÁRCHAT

KÜLDJ PONTSZÁMOT ÉS SZAVAZZ A KEDVENC MÁSODIK ELŐDÖNTŐS DALODRA, HOGY BIZTOSAN OTT LEGYEN A KÖZÉPDÖNTŐBEN

Magyarország az Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjében lép színpadra Stockholmban

A Dal 2016 győztese az Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjében lép színpadra, olyan országok nyerteseivel, mint például Finnország, Görögország, Hollandia vagy Oroszország.

A Karmapolis ismertségét is segíti a dal

A Karmapolis zenekar elsődleges célja A Dal 2015-be való jelentkezéssel a top 30-ba kerülés volt és hogy megmutathassák magukat az élő show-ban. Ezt a céljukat…

Wolf Kati újra a Dalban!

Wolf Katit most hétvégén a Dal színpadán hallhatja a közönség, miután a 2015-ös versenyben a legjobb 30 közé került a „Ne engedj el!” című száma.…