Idén is lesz, idén is fergeteges – Balaton Sound Idén is lesz, idén is fergeteges – Balaton Suond - Idén is lesz, idén is fergeteges – Balaton Suond Full view

A fesztivál még méltó követője idősebb - Volt, Sziget, Félsziget - testvéreinek, sőt már élete első évében fergeteges sikert aratott, nem hagyva kétséget egyetlen igazi bulira éhes hazai vagy külföldi látogatónak, hogy nyáron erre a néhány napra Zamárdiban a helye!

Idén is lesz, idén is fergeteges – Balaton Sound

A fesztivál még méltó követője idősebb – Volt, Sziget, Félsziget – testvéreinek, sőt már élete első évében fergeteges sikert aratott, nem hagyva kétséget egyetlen igazi bulira éhes hazai vagy külföldi látogatónak, hogy nyáron erre a néhány napra Zamárdiban a helye. Irány a Balaton Sound!

Idén is lesz, idén is fergeteges – Balaton Sound
Idén is lesz, idén is fergeteges – Balaton Sound

Maximumon pörög majd a buli: a folyamatos partyhangulat, a világzenétől a legőrültebb tecktonik, dubstep, deep house ritmusokig dübörgő zene és az impozáns hazai fellépősereg mellett a fesztivál olyan világsztár fellépőket tudhat már hívének, mint Jamiroquai, David Guetta, Fatboy Slim, Massive Attack, Armin van Buuren, Kraftverk, Beastie Boys, Basement Jaxx, The Brand New Heavies, Moby, Snoop Dogg, Portishead vagy Underworld.

Balaton Sound, további fellépők

Jön Nas, a New York-i hip-hop ikon, a három trance-szuperhős, azaz Above and Beyond, az egyik legsokoldalúbb és legképzettebb drum’n’bass játékos, Dj Friction, és sokan mások. A magyarok közül ott lesz Karányi Dani, valamint a Punnany Massif Elektro produkciója. Jön a világ egyik legkeresettebb DJ-producere Avicii, itt lesz a piszkos szájú hip-hop és R&B guru, Cee Lo Green, az ikonikus holland DJ, Fedde Le Grand és sokan mások.

Már most foglalj szállást!

Szállást valóban már most érdemes foglalni, az elmúlt években a fesztivál előtt már lehetetlen volt bármilyet is szerezni. Aki pedig olcsóbban szeretne jegyhez jutni, június 3-ig még megteheti. Információk a http://www.sziget.hu/balatonsound/jegy/jegyarak oldalon.

Ugyanitt a folyamatosan bűvölő fellépőket is megtaláljátok, és addig is egy kis ízelítő, hangolásnak.

Balaton Sound 2013
2013 július 11-14.
Zamárdi

Szauer Lilla

Written by acsi

Leave a comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.