• elomagazin  /
  • Humor   /
  • A Dumaszínház saját YouTube csatornája 1.000.000 néző
A Dumaszínház saját YouTube csatornája 1.000.000 néző A Dumaszínház saját YouTube csatornája elérte az 1.000.000 nézőt Full view

A Dumaszínház saját YouTube csatornája 1.000.000 néző

A Dumaszínház saját YouTube csatornája elérte az 1.000.000 nézőt, amit alapításuknak évfordulójával együtt egy dokumentumfilmmel ünnepelnek.

 

Egymillió fontos megtekintés

Szárnyal a Dumaszínház saját YouTube csatornája. Idén áprilisban a Dumakabaréval kezdődött a rendszeres tartalmak gyártása. A cél az volt, – mivel a kabarékat már manapság is nagyon sokan online hallgatják – hogy egy olyan átlátható, kereshető, tematikus kabaré adatbázist hozzanak létre, amely szerzői jogilag tiszta és könnyen hozzáférhető. Ezzel a lépéssel nyitottak komolyan az online elérhetőség felé. A Dumakabarénak és más, időközben feltöltött tartalmaknak köszönhetően a látogatottság rohamosan nőni kezdett, és mostanra elérte az egymillió megtekintést. Összesen ennyien voltak kíváncsiak azokra a videókra, melyet a Dumaszínház megosztott rajongóival.

A Dumaszínház hamarosan a 12. évébe lép, az évfordulót és az egymillió megtekintést a Dumadokumentumfilm című videó anyag bemutatásával ünneplik, amit szintén saját YouTube csatornájukon osztanak meg az érdeklődőkkel. Bemutató december 19-én.

https://www.youtube.com/user/dumafilmszinhaz

 

Written by erika

Leave a comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.