Átlépte a 7000. táborozó a Bátor Tábor kapuit!

Az alapítvány önkéntesei és munkatársai 14 éve dolgoznak azért, hogy sorsfordító, életre szóló élményeket nyújtsanak a daganatos és más krónikus betegséggel élő gyerekeknek és családjaiknak.
A Bátor Tábor Alapítvány évi 15 turnusban már körülbelül 1000 érintettnek biztosít lehetőséget arra, hogy a hétköznapok gondjait maguk mögött hagyva olyan élményeket szerezzenek, amelyek testi- és lelki felépülésüket segítik, ráadásul teljesen térítésmentesen.
Lovaglás, íjászat, evezés, falmászás, színjátszás. Csak néhány azok közül a tevékenységek közül, amiket a táborozók a kórtermekből kiszabadulva kipróbálhatnak, hogy a sok megpróbáltatás után elhiggyék: nincs előttük leküzdhetetlen akadály sem a táborban, sem a tábor kapuján túl. Mindezt a legnagyobb biztonságban tapasztalják meg, amelyet az alaposan felkészített egészségügyi, és önkéntes csapat jelenléte és állandó figyelme biztosít. A tábori programok célja, hogy a táborozók önbizalmukban megerősödve hagyják el a tábort, amely új lendületet ad a gyógyuláshoz vezető úton.
„A Bátor Táborban visszatöltik azokat a pozitív energiákat, amiket a betegség elvesz az embertől. Akinek ki kellett hagynia akár csak egy évet az életéből, az itt, ha mindent nem is, de sűrítetten sok mindent visszakaphat.” – egy táborozó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..