• elomagazin  /
  • Zene   /
  • Menetszél az Óbudai Kulturális Központban Kiscsillag módra
Menetszél az Óbudai Kulturális Központban Kiscsillag módra 12752247_1222190257831312_395002265_o Full view

Menetszél az Óbudai Kulturális Központban Kiscsillag módra

Egészen különleges akusztikus koncertet adott a Kiscsillag zenekar az Óbudai Kulturális Központban február 20-án. Még a masszív rajongókat is sikerült pár dologgal meglepni.

Lovasiék hozták az akusztikus koncertekre jellemző zenei csemegék sorát rendben, és persze a szokásos spontaneitást is, amivel a zenekar mindig bebizonyítja, hogy örömzenélés folyik a házuk táján. Impróznak, jönnek-mennek a poénok, és olyan zenei megoldások is születnek, amiket szerintem ők maguk sem látnak előre. Félre írom le, hogy talán voltak új dalok is, mert azzal elismerném, hogy nem tudom mindet kívülről…

Nagyon nagyot szólt Császári Gergely (Csaszi) Fellegajtó feldolgozása, amit saját zenekarával, a Magyar Császári Pillanatművekkel ad elő többnyire, de az itteni közönség is lélegzetvisszafojtva hallgatta.
Németh Juci nem csak a Budapest Bárban, hanem a Kiscsillag zenekarban is hozza a profi énekesnő formát: mindig, mindenre reagál, vokálozik, szólót énekel, és együtt lélegzik a zenekarral.

A koncert aktuális szomorú híre az volt, hogy Mihalik Ábel, aki 2008 óta, még a Kispálban, majd a Kiscsillagban dobol, elhagyja a zenekart és a maga útját járja majd. Szerettük Ábelt.

A Facebookon már néha olvasható volt pár titokzatos kérdés a zenekar oldalán. Minden kérdés a SEMMI-re irányult. Lovasi aztán elmondta, hogy április 26-án tartják a Semmi Konferenciát az Erkel Színházban, de ettől sem lettünk okosabbak. A Színház oldalán még nem jelent meg az esemény, a Facebook event már igen, de ettől még teljes a hírzárlat. Amint tudunk valamit, azonnal jelentkezünk!

A koncertet pedig köszönjük az Óbudai Kulturális Központnak, valamint a Kiscsillag zenekarnak és vendégeinek.

Borsos-Kőszegi Erika

Written by erika

Leave a comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.