Könyvajánló – Bihari Viktória: Tékasztorik és egyéb vikuságok

Mióta létezik, azóta olvasom Bihari Viki blogját, meg úgy egyáltalán mindent, ami a kezéből kikerül. Mindig vegyes érzésekkel. Metrón rendszeresen hangos röhögéssel, többnyire üzenetben azonnal megosztom pár emberrel, le ne maradjanak róla.

Aztán vannak azok a bejegyzések, amelyek néha könnyeket csalnak a szemembe, mert igazak, őszinték, megindítóak.
És most itt a könyv, ami valami hasonló: sok tömény röhögés, sok elgondolkodtató történet, és nulla álbölcsesség, ami a poncokon roskadozik.
Bihari Viki kiteríti elénk magát, ott van, pőrén és őszintén, hogy nevettessen, elgondolkodtasson, hogy ébren maradjunk akkor is, ha közel a reggeli felkelés.
Én tudom, hogy komolyan veszi az életet. Azt is, hogy az írás egy borzasztó nagy szelep, amin minden öröm és kín távozik, jelen esetben úgy, hogy sok olyan olvasónak is segít, aki alapvetően nem segítő könyvnek vásárolta a könyvet. (Abból is dől elég a fejünkre a boltokban, ha nem vigyázunk…) A legőszintébb, és megindítóbb az benne, hogy tuti igazak a történetek. Ezt egyszerűen érzed.
Na, mindjárt írok róla egy olyan ajánlót, hogy sírva borulnak az olvasól a bilentyűzetre…:) Pedig egyébként sírós, valóban, csak a röhögéstől. Fater önálló vigyor-téma, és hát a szex is, ami nincs, vagy majdnem van, de mindenesetre könnyekig röhögős.

Szóval az van, Viku, hogy egy ország röhög, meg egy ország drukkol, hogy jöjjön már az a herceg a fehér mittudoménmin, amin egyszer csak elvisz, és akkor majd olvashatunk pelenkaszagú blogot, nyálas-szerelmes bejegyzéseket, de tudod, ezzel a stílussal és humorral: tőled bármit!

Borsos-Kőszegi Erika
főszerkesztő
Ébren tart a vágy, az izgalom, a szenvedély. Ez az INSOMNIA könyvek birodalma. Ne várd a hajnalt, olvasd ki az éjszakát!

A könyvből készült film már a mozikban!

Libri – Insomnia, 2017
325 oldal
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789633109472

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..