Idén is támogatja a gyerekjóléti szervezeteket a Libri adományozási programja

2016-ban új támogatási rendszert dolgozott ki a Libri, annak érdekében, hogy bővíthesse a támogatandóinak körét. Ahogy tavaly, úgy idén is, bármely gyerekjóléti intézmény pályázhat a céghez, arról pedig, hogy a Libri kit támogasson a libri.hu oldal látogatói döntenek.

A Libri Könyvkereskedelmi Kft. 2016-ban új lehetőséget keresett, hogy támogasson és segítsen gyerekjóléti szervezeteket. Pályázatot hirdetett olyan gyerekekkel foglalkozó, Magyarországon működő egyesületek és alapítványok számára, melyek nehezen tudnak láthatóvá válni, és támogatót szerezni működésükhöz, viszont társadalmi hasznosságuk megkérdőjelezhetetlen. A tavaly útjára indított adományozási program lehetőséget nyújt, hogy akiknek fontos a gyerekeket segítő szervezetek támogatása, azok könnyen és gyorsan megtehessék azt. A szervezeteknek pedig módot ad az adományozási program, hogy láthatóvá váljanak.

A Libri tehát idén is várja minden gyermekjóléti szolgálattal foglalkozó egyesület vagy alapítvány pályázati anyagát 2017. május 2. és június 5. között. A pályázati anyagnak tartalmaznia kell egy rövid bemutatkozást, illetve egy kreatív anyagot a szervezetről, ami lehet kép, videó vagy más mozgóképes anyag. Pályázni a libri.hu/adomanyozas oldalon lehet. A beérkezett pályaművek közül a Libri közönségét bevonva választja ki a félév győztes szervezetét. A kiválasztott szervezetet az oldalra látogatók 2016. július 1-től december 31-ig támogathatják adományjegyek vásárlásával a libri.hu oldalain. Az adományjegyek minimális összege 200 Ft, amely összeg növelhető a vásárlók igénye szerint.

A támogatandó szervezeteknek nehéz kitűnni és eljutni azokhoz az emberekhez, akik szívesen támogatnák őket, ezért biztosít a Libri lehetőséget, hogy a pályázók láthatóvá váljanak, a közvélemény megismerhesse őket. Ennek érdekében a rendelkezésükre bocsájtja minden felületét, hogy a több mint 1 millió regisztrált felhasználója támogathassa a jelentkező szervezeteket. A Libri a weboldalán összegyűjtött pénzadomány mellett könyvcsomaggal és könyves-kulturális programmal is támogatja a nyertes szervezetet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..