KÖSZÖNJÜK, HOGY MÉSZ!

5 millió forint értékű adományt jutatott el a Scitec a frontvonalban lévők megsegítésére

Nagyszabású támogatói programot indított el a sport-táplálékkiegészítőket gyártó Scitec a koronavírus helyzetre reflektálva. Termékeivel azokat szeretnék segíteni, akiknek a leginkább szükségük van rá: akik nem maradhatnak otthon, mert azért dolgoznak, hogy működjön az ország, vagy egészen egyszerűen nincsen módjuk saját erőből beszerezni a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat.


Az egyik fő támogatott csoport az Országos Mentőszolgálat, akik számára a Scitec több tíz-ezer energiaszeletet és energizáló ital ajánlott fel. A közel 5 millió forint értékű adományt az Országos Mentőszolgálat nevében Győrfi Pál kommunikációs igazgató vette át, míg a ter-méktámogatás átadásában a Scitec csapatából Baji Balázs, világbajnoki bronzérmes atléta is segédkezett.
„A mentőszolgálat dolgozói nem tehetik meg, hogy otthon maradnak, természetesen dol-goznak és mentik a betegeket: a járvány frontvonalában tevékenykednek. Éppen ezért na-gyon hasznos és jóleső dolog a Scitec támogatása” – mondta el Győrfi Pál, az Országos Men-tőszolgálat Kommunikációs Igazgatója.
„A jelenlegi rendkívüli helyzetben vannak olyanok, akik nap mint nap útra kelnek, hogy má-sokon segítsenek: kiemelten ilyenek a mentők, akik áldozatos munkájukkal védenek minket. Én büszke vagyok a Scitec-re, hogy energizáló italokkal és energiaszeletekkel támogatják őket” – emelte ki Baji Balázs, világbajnoki bronzérmes atléta.
A másik támogatott csoport az idősek köréből került ki, akiknek a természetes védekezőké-pességére a vírusjárvány idején a megszokottnál is nagyobb figyelmet kell fordítani – így esett a választás a Szerencsi Idősek Otthona Ellátottaiért Alapítványra. Az adományt az ala-pítvány vezetője, Kontra László vette át, aki elmondta, hogy a Scitec termékei nagyban segí-tenek abban, hogy optimálisan tudják összeállítani a lakók étrendjét. „A támogatás nagyon sokat jelent nekünk és szimbolizálja azt, hogy ezekben a nehéz napokban olyanok is egymás-ra találnak és segítenek, akiknek normál esetben nem lenne erre lehetősége.”
A társadalmi elkötelezettség persze nem merül ki a terméktámogatásokban, hiszen a Scitec összegyűjtötte azokat a szakértőket és sportolókat, akik tanácsaikkal és tippjeikkel sorvezetőt tudnak adni a karanténvalóság kihívásaiban. A #stayhomestayfit honlapon az otthoni edzés, étkezés és mentális egészség témakörökben lehet bejegyzéseket találni, hogy az ott-honmaradás ne a fittség és a boldogság rovására menjen!

A Scitec-ről:

A Scitec Magyarország a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos sport-táplálékkiegészítő beszállítója. Az elmúlt 20 évben Európa egyik vezető sport-táplálékkiegészítő márkájává fejlődött, több száz termékváltozattal és számos innovatív megoldással. Prémium minőségű termékeit több mint 90 országban fogyasztják elsősorban sportolók és az aktív, egészségtudatos életmód követői. A legszigorúbb élelmiszerbiztonsági követelmények betartásával készülő étrendkiegészítők és vitaminkészítmények egyenletesen kiemelkedő minőségben jutnak el a fogyasztókhoz. A SCITEC minden sportoló elkötelezett támogatójaként így járul hozzá a legjobb teljesítmény eléréséhez és az életminőség javításához.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..