13. ARC pályázat

Közérzeti pályázat az ARC óriásplakát kiállításra

Az ARC Művészeti Szolgáltató Kft. 2013-ban is meghirdeti az ARC óriásplakát pályázatot. Idén kicsit durva lesz, de az ARC sosem arról volt híres, hogy elkendőzi a gondokat, sőt…

13. ARC pályázat
13. ARC pályázat

Az ARC 2013 pályázat célja

Fogalmazd meg képben, mit gondolsz arról, ami ma körbevesz, ami tönkretesz vagy felemel!

Pályázók köre

Érvényesen pályázhat minden 18. életévét betöltött természetes személy, jogi személy vagy jogi személyiség nélküli bejegyzett szervezet.

A pályázat részletei

A pályázó kizárólag saját eredeti szerzői alkotásával pályázhat.

Egy pályázó több pályamunkával is nevezhet.

A pályamunkákat az alábbi technikai paramétereknek megfelelően kell leadni.

A pályamunkát az elbíráláshoz JPG file, RGB, 1429 pixel x 675 pixel (= 504 mm x 238 mm, 72 dpi) formátumban kell feltölteni.
Az óriásplakátként való kiállítás érdekében rendelkezésre kell állnia a pályamű számítógépes állományának 504 mm x 238 mm méretben, TIF vagy Illustrator EPS formátumban, 300 DPI, CMYK.

Az egyedi megvalósítást igénylő pályamunkákkal kapcsolatban a kiíróval kell a pályázat benyújtását megelőzően konzultálni.

Részvételi díj

Természetes személyek részére nincs nevezési díj. Jogi személyek esetében a nevezési díj pályaművenként 130.000 Ft + áfa. (165.100.-Ft).

A pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el, amelynek tagjai az érintett szakmák, diszciplínák képviselői (pl.: reklám, művészet, társadalomtudományok, kritika, civil szféra).

A pályázat benyújtása

Határidő: 2013. július 9.

Az érvényes pályázat feltétele a www.arcmagazin.hu weboldalon való pályázói regisztráció, a pályázati anyag megfelelő formátumban való feltöltése, és a pályázati feltételek elfogadása.

További információ

További információ: e-mailen a palyazz@arcmagazin.hu email címen vagy telefonon a +36-30-510-8860-as telefonszámon kérhető.

Forrás: pályázatmenedzser.hu

Related Posts

Hevesi Judit-Weiler Péter:Holnap ne gyere!

Sajátos kiállítást látott a képzőművészet és versszerető érdeklődő március 30-án, az Andrássy u. 66-ben. Hevesi Judit új kötetét, a Holnap ne gyere című könyvet Weiler…

Neked mit jelent Budapest?

A Te szavad, a TE városod – interaktív közösségi kiállítás nyílik a Budapest Projekt Galériában.

Aláhulló bitek, infófüggöny a Ludwig Múzeumban – Julius Popp: Bit.Fall

2016. június 16. – július 31.A Ludwig Múzeumban péntektől látható a művészet és a tudomány határait kutató világhírű alkotó, Julius Popp nagyszabású helyspecifikus installációja. A…

Ludwig Goes Pop + The East Side Story

A Ludwig Múzeumok alapját képező, Peter és Irene Ludwig által létrehozott gyűjtemény talán legismertebb és leghíresebb eleme az az anyag, amely a pop art korszakát…