BabaMama Expo és a KidExpo

Szülőnek lenni a legszebb felelősség. Leírhatatlan élmény gondoskodni gyermekünkről, de közben ezer meg ezer kérdés merül fel, helyesen csináljuk-e. A BabaMama Expo és KidExpo azért született meg, hogy segítséget nyújtson a szülőknek a gyermeknevelés minden kérdésében, miközben a gyerekek önfeledten játszanak és szórakoznak. Az esemény november 13-14-15-én a Budapest Sportarénában várja a családokat közel 200 kiállítóval és helyszíni programmal, szakértő tanácsokkal, izgalmas színpadi műsorral és a közelgő karácsony kipróbálható játékújdonságaival.

th_800_500_babamama-kidexpo2015-03

A várandósokat és kisbabás szülőket számtalan hasznos információ, ingyenes tanácsadás, nélkülözhetetlen baba- és kismama termék várják a helyszínen, kulturált és igényes környezetben. Az óvodás és iskolásgyerekek interaktív foglalkozásokon és edukatív játékokban vehetnek részt, letesztelhetik az idei karácsony slágerjátékait, és találkozhatnak kedvenc TV csatornáik szereplőivel is.

A 10. évfordulóját ünneplő BabaMama Expót és KidExpót hatalmas szülinapi bulival köszönti a rendezvény főtámogatója, az OTP Lakástakarék. Élményparkjukban több ezer cupcake várja, hogy a kis kuktákfeldíszítsék őket, mini színpadán pedig egész nap bűvész és bohóc műsor szórakoztatja a gyerekeket. Az élményparkot felkeresők egy mesebeli fotózás részesei is lehetnek, emellett készíthetnek kézművesszülinapi kellékeket és megfesthetik saját malacperselyüket is. A kisbabákat babazsúr, a kismamákat és kispapákat pedig egy különleges tejfakasztó kvíz várja az Élményparkban.

„Nagyon sok köszönő levelet kaptunk az elmúlt években látogatóinktól. Míg a kismamák elsősorban azt emelik ki, hogy a várandósság során rendezvényünk a legjobb tájékozódási pont, ahol szakértő tanácsokatkapnak, és élőben is megnézhetik az addig csak reklámokból ismert baba- és kismama termékeket, az óvodás és iskolás korú gyerekek szülei a kényelmes és biztonságos környezetet, színvonalas programokat, foglalkozásokat és karácsonyi ajándékötleteket szeretik leginkább.” – mondja Fülöp Judit, a rendezvény főszervezője.

A gyerekek és szülők mellett a nagyszülők is kiemelt figyelmet kapnak idén az eseményen, akiknek egy hatalmas falon hagyhatnak üzenetet unokáik, megköszönve a szeretetet, tudást és gondoskodást, amittőlük kapnak.

A korán kelők szombaton és vasárnap már reggel 9 órától belevethetik magukat a helyszíni kalandokba és programokba! Azért is érdemes kihasználni a hosszabb nyitva tartást és korán érkezni, mert a nagyszínpadon szombaton délelőtt 10 órától Alma koncert lesz!

És mindezt még lehet fokozni! Gyerekeknek 12 éves korig ingyenes a belépés, és ráadásként minden gyerek egy szuper Hasbro ajándékot is kap a bejáratnál!

A látogatók értékes ajándékokat, többek között családi hétvégét, bababútort és játék vásárlási utalványt is nyerhetnek, a kismamák között pedig egy 20 éves őssejt szerződés is gazdára talál a Krio Intézet felajánlásával, így feltétlenül érdemes már előre regisztrálni.

Részletek és regisztráció:
www.babamamaexpo.hu
www.kidexpo.hu

Related Posts

BabaMama Expo és Gyerekvilág Élményhétvége

Van, amit nem lehet elég korán kezdeni! Ezen a hétvégén, november 14. és 16. között rendezik meg a 9. Babamama Expót és a Gyerekvilág Élményhétvégét…

Az ország legnagyobb gyerekszobája a Gellértben

Adventi Mesehotellé változik Budapest egyik legszebb szállodaépülete, ahol az ország legnagyobb gyerekszobáját rendezik be, s töltik meg változatos programokkal az apróságok és szüleik örömére. A…

Családi vasárnapok az Óbudai Kulturális Központban

Januárban és februárban remek gyermekprogramokkal várja a kicsiket és szüleiket az Óbudai Kulturális Központ. Halász Judit, bábszínház, játszóház: lesz ott minden!

Élményekkel teli ünnepvárás decemberben a Müpa Kultúr Kültéren

Téli csodavilág és rengeteg program: idén is magával ragadó újcirkusz-produkciókkal, színházi előadásokkal, könnyűzenei koncertekkel és gyerekműsorokkal várja a nézőket a Müpa Sátor, népszerű karácsonyi dallamokat…