Könyvajánló: Csabai Márk – A hatlövetű

A történetünkhöz adott egy fiatal író, Gyulai Emánuel, s A hatlövetű című gengszterregénye. De mi tegyen egy szerző, amikor a hősei egyszer csak bekopognak az ajtaján, s laposra verik a fejét, aztán a következő snittben már kénytelen hol egy rablásos bűncselekmény szálait kinyomozni, hol maga is rabolni, esetleg gyilkolni?

Kedves írók, figyelem! Vigyázzanak, milyen történeteket írnak, hiszen van rá esély, hogy pillanatok alatt ott találják magunkat művük fikciós és valódi szálainak szövevényében.Rablás, gyilkosság, bűnözőbandák, vádalku a rendőrséggel, és egy gyönyörű PR-os lány, Imola… A szex, a pénz és a hatalom tényleg szétválaszthatatlan?A csattanót persze nem lőjük le, de annyit elárulunk, hogy mint a hasonló történetekben, vastagon gurul a forint is, és szép számmal akadnak, akik szaladnak utána.

Csabai Márk (Budapest, 1985. október 21.) magyar krimiíró, blogíró. Stílusa Rejtő Jenőéhez, Raymond Chandleréhez hasonló.
Első könyvei még Mark Wander néven jelentek meg. W, mint az M fordítottja, majd az angol vándor szót illesztette hozzá Középiskolai tanulmányait 2004-ben a budapesti Dobos C. József Vendéglátóipari Szakképző Iskolában végezte el, majd a Falcon Script and Novel writingban folytatta.
Az iskolából kikerülve a vendéglátó szakmában kezdett dolgozni. Dolgozott bárokban, bármixerként számos versenyt is nyert. Jelenleg felszolgálóként dolgozik a család éttermében. A vendéglátás mellett kezdett az írással foglalkozni. Szabadidejében fiatal írópalántáknak ad szakmai segítséget, köztük a krafiti.hu-val közösen.

Kiadó: Athenaeum Kiadó
Oldalszám: 400 oldal
Megjelenés: 2015. szeptember 21.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789632934631

Related Posts

Könyvajánló – Brian McClellan: Vérrel írt ígéretek

Brian McClellan regényében Adamat felügyelő egy évszázadok óta uralkodó királyi ház elleni puccsba csöppen gyanútlanul. Tamás tábornagy és társasága, a lőpormágusok állnak a történet középpontjában,…

Könyvajánló: Tear királynője

Erika Johansen regénye Emma Watson kedvenc olvasmánya volt tavaly, ő a készülő film főszereplője és egyben producere is.

Könyvajánló – Bear Grylls: A krokodil karma

Bear Grylls szédületes kalandregény-sorozata immár az ötödik részéhez érkezett!A köynv rendhagyó. Grylls a legnagyobb kalandregény írók szédületes stílusával veze minket végig a történeten, egésze negyedi,…

Könyvajánló – Jodi Picoult: Szívtől szívig

Ha létezik reinkarnáció, én már tudom, mi szeretnék lenni az új életemben: egy gondolat Jodi Picoult fejében. Kedvenc szerzőm ezzel a művével sem okozott csalódást.…